Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Anaal dildo

Leef je uit in de wereld van anale dildo’s in alle vormen en kleuren! Het verschil tussen een normale dildo of anale dildo is wel balangrijk want bij een anale dildo wordt er gebruik gemaakt van een bredere basis die als stopper fungeert. Vergeet ook geen anaal glijmiddel te gebruiken om het smoother te laten verlopen.

Opzoek naar een Anale Dildo?

Ontdek de beste anale dildo’s bij Cupido

De beste anaal dildo vind je bij Cupido. Lees hieronder onze tips over anale dildo’s.

Zijn anale dildo’s speciaal ontworpen voor het anale gebied?

Door hun vorm zijn anale dildo’s bijzonder geschikt voor het anale gebied. Dat over het algemeen wordt gekenmerkt door krappe ruimtes. De slanke vorm van de anaal dildo maakt het inbrengen gemakkelijk en aangenaam. Sommige dildo’s zijn opblaasbaar met een handpomp, dus na het eenvoudig inbrengen kunnen ze naar believen worden vergroot. Een bevredigende ervaring in de ware zin van het woord!

Anale dildo’s kunnen gemakkelijk door het handvat worden verplaatst. Ze zorgen voor maximaal plezier in verschillende houdingen, alleen of samen met je partner. Indien nodig kan het inbrengen nog gemakkelijker worden gemaakt door het gebruik van glijmiddelen. Dit is vooral prettig voor beginners die hun anale genot nog aan het ontdekken zijn. Hoewel anale dildo’s speciaal ontworpen zijn om de anus te stimuleren, kunnen ze ook gebruikt worden om andere gebieden te stimuleren. Er zijn geen grenzen aan jouw verbeelding!

Kunnen anale dildo’s vast komen te zitten?

Maak je geen zorgen dat je anaal dildo vast komt te zitten. Wat alle dildo’s gemeen hebben, is dat ze aan het uiteinde een breder handvat hebben. Dat niet in de anus kan worden gestoken. Zo kun je zorgeloos je anale plezier najagen.

Bovendien zorgt het brede uiteinde van de dildo voor gemakkelijk inbrengen en flexibele mobiliteit voor nog meer plezier. Dit maakt het ook gemakkelijk en handig om de dildo te verwijderen. Beginners hoeven zich geen zorgen te maken over het veilig verwijderen van het seks speeltje.

Maken anale dildo’s anale seks comfortabeler?

Passende dildo’s kunnen helpen om anale seks een plezierige variëteit van seks te geven. Bij regelmatig gebruik kan je anale dildo zorgen voor een lichte uitzetting van de anus, heel voorzichtig en naar eigen gevoel. Zo helpt de anaal dildo beginners om te wennen aan het gevoel van anale seks en eraan te wennen. Zo voorbereid kunnen ze zich tijdens anale seks met hun partner nog meer uitleven en genieten van hun lust.

Maar zelfs ervaren fans van anale dildo’s gebruiken de pluggen naast seksuele of orale omgang. Om de seks nog spannender en gevarieerder te maken.

Zijn anale dildo’s ook geschikt voor mannen?

Vooral voor mannen zijn anale dildo’s een spannende gimmick! Bijvoorbeeld als aanvulling op plezierig voorspel met je partner of als stimulering voor de lol alleen. Ook tijdens de seks zelf stimuleert het gebruik van een anaalplug extra plezier en laat je nog intensiever genieten van je liefdesleven.

Het anale gebied wordt beschouwd als een van de meest erogene zones in het lichaam. De dildo die bij je past, zal je helpen dit genotscentrum te verkennen en op te nemen in je seksleven. Gebruik dit seks speeltje bijvoorbeeld tijdens masturbatie. Of terwijl je orale bevrediging krijgt en voel hoe je dubbel genot ervaart.

Hoe reinig en verzorg ik mijn anale dildo?

Of het nu gaat om een ​​gladde dildo of een seks speeltje met een noppenstructuur. Zoals een vibrator kan een anale dildo gemakkelijk worden schoongemaakt en verzorgd. Om dit te doen, was je je dildo grondig onder lauw water. En maak je hem ook schoon met zeep om bacteriële resten te verwijderen voor toekomstig anaal spelen. Vooral bij seks speeltjes die in de anale zone worden gebruikt, is een grondige en hygiënische reiniging belangrijk.

Als je wilt, kun je ook speciaal voor je dildo reinigingsschuim gebruiken, dat je seks speeltje zacht en grondig reinigt. Speciale reinigingsmiddelen voor seks speeltjes hebben als voordeel dat ze tegelijkertijd je dildo verzorgen. Zodat je lang van je seks speeltje kunt genieten.

Zorg er ook voor dat je je dildo uit de buurt van warmte en direct zonlicht opbergt.