Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Maart SALE 💓 tot wel 75% korting   

Stappen voor retour

Ruilen & Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 30 dagen de tijd om te retourneren. Graag attenderen wij je erop dat de Cupido Seksspeeltjes en onze accessoires vallen onder onderstaande uitzonderingen. Deze kunnen vanwege hygiënische voorschriften uitsluitend geretourneerd worden zolang het product nog verpakt is in de Sealing.

Om te annuleren of te retourneren (herroepen) kun je ook gebruik maken van het Modelformulier herroeping. Je hebt het recht om binnen 30 dagen van je koop af te zien.

Is de sealing nog aanwezig, en de verpakking geheel intact stuur het artikel inclusief alle toebehoren terug vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking. Lees hieronder verder voor de procedure bij retourneren

Uitzonderingen

Conform artikel 10 lid 5 gelden als uitzondering op dit retourrecht de volgende artikelen die vanwege hygiënische voorschriften uitsluitend geretourneerd kunnen worden wanneer de sealing niet verbroken is :

•  Kousen
•  Slips
•  Strings
•  Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
•  Tepelpompjes
•  Tepelversiering
•  Condooms
•  Drogisterij artikelen (sprays, gels, glijmiddelen, tabletten etc.)

Dit alles staat beschreven in de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel (artikel 10 lid 8).

Procedure

Afhandeling bij retourneren:

Binnen 30 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid, mits in de sealing verpakt, om het seksspeeltje of accessoires te retourneren of om de overeenkomst te herroepen. Indien je binnen 30 dagen de overeenkomst herroept dan heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De retourkosten zijn op eigen rekening.

Wil je een artikel retourneren? Gebruik dan ons retourformulier. Door middel van het retourformulier kunnen wij je retourzending snel in behandeling nemen. Let daarbij op bovenstaande uitzonderingen.

Online PostNL retourlabel aanschaffen
Bij invullen van het retourformulier heb je de keuze online een PostNL retourlabel (€4,95) aan te schaffen of zelf je retour te regelen.

Het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor heenzending indien de complete bestelling retour komt) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen, nadat je het artikel hebt geretouneerd of aangeven hebt te retourneren, met hetzelfde betaalmiddel terug betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij attenderen je er op dat kosten in rekening gebracht worden als je het product/ of de producten beschadigd hebt.

Retouradres:

Fanti
T.a.v. Retouren
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands

Afhandeling bij ruilen:

Ruilen is niet mogelijk bij Cupido.nl. Is de sealing nog intact dan kan je jouw aankoop retour sturen zoals vermeld hierboven bij ‘Afhandeling Retouren’. We raden aan dan voor het gewenste product een nieuwe bestelling te plaatsen.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt.

Afhandeling bij een defect:

Is er sprake van een defect.

Stuur dan een mail naar klantenservice@cupido.nl en vermeld jouw ordernummer en een duidelijke omschrijving van het defect.  Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.

Retour Afzender

Komt een pakket ongeopend retourafzender en hebben wij hier geen bericht van gekregen of wordt het pakket geweigerd dan betalen wij het aankoop bedrag minus de retourkosten van €5,90 terug.