Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Lustopwekkers

Je kan soms last hebben van vermoeidheid, gebrek aan tijd of zin in seks. Kun je soms wat hulp gebruiken om in de mood te komen? Dan is een kustopwekker zeker wat voor jou! Lustopwekkers zorgen er voor dat je libido wordt verhoogt.

Lust Opwekkers kopen?

Neem een kijkje in ons assortiment.

Wat zijn lustopwekkers?

Een lustopwekker is een middel om het verlangen te stimuleren en te vergroten. Het heeft een specifiek irriterende en stimulerende werking op het seksuele verlangen, op de geslachtsorganen, op seksuele aantrekkingskracht en het genotsgevoel. De zogenaamde lustopwekkers zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar als lichaamscrèmes of verzorgingspoeders.

Welke lustopwekkers zijn er in de winkel?

hier vind alles over welke lustopwekkers wij in de winkel hebben. We hebben verschillende lust opwekkers in vele vormen en concentraties voor je. Het productassortiment strekt zich uit van crèmes en druppels tot massageolie.

Wat is een verzorgingspoeder?

Verzorgingspoeders of lichaamspoeders worden vaak gemengd met glans, afrodisiaca en feromonen. Poeder met glans kan op het decolleté of op de benen worden aangebracht. Het is er in elke denkbare geur en smaak. Soms kan ook lichaamspoeder gekust worden en zo het verlangen nog meer opwarmen.

Waar is een hygiënespray voor?

Met een hygiëne spray desinfecteer je je speelgoed en maak je ze vrij van bacteriën. Daarna kun je je love toy weer wassen met milde zeep en dan is hij klaar voor het volgende warme gebruik.