Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Orgasme Garantie bij Womanizer  ✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Koppel Vibrator bij Cupido

In de erotiek worden koppel vibrators onderverdeeld in de categorieën dubbele, driedubbele en C-vormige vibrators. Bij een dubbele vibrator zitten de trilpunten aan beide uiteinden. Dergelijke vibrators kunnen alleen of in paren worden gebruikt.

Koppel vibrator kopen?

Verras je partner met nieuwe avonturen.

Waarin verschillen koppel vibrators van normale vibrators?

Een gewone vibrator is bedoeld om jezelf of je partner te plezieren. Een koppel vibrator heeft als voordeel dat wederzijdse en vooral gelijktijdige bevrediging mogelijk is. Dit bevredigd de vagina, anus of de penis en testikels.

Bij veel vrouwen is het echter helaas zo dat een orgasme door penetratie van het lid alleen of door extra stimulatie niet mogelijk is. Een belangrijk verschil tussen normale en paar vibrators ligt ook in de eigenschappen. In het gunstigste geval zijn vibrators voor koppels uitgerust met ten minste twee motoren, die zich aan beide uiteinden bevinden. De motoren worden bediend door twee onafhankelijke besturingen. Je kunt dus allebei de trillingssterkte afzonderlijk instellen. Het is ideaal als je je tegelijkertijd omhoog werkt van niveau naar niveau naar de climax.

Stimuleert een koppel vibrator de man en de vrouw tegelijkertijd?

Ja, vibrators voor koppels zijn gebouwd om gelijktijdige stimulatie mogelijk te maken.

Koppel vibrators zijn zo gevormd dat het vaginale of anale gebied van de vrouw en de penis en testikels tegelijkertijd worden gemasseerd. Zo kan een koppel vibrator optimaal in het vrijen worden geïntegreerd. Tijdens de seks kun je de vibrator in je vagina inbrengen en je partner zal de rustgevende trillingen net zo goed voelen als jij. Dit werkt echter alleen als het anatomisch voor je mogelijk is. Daarom is de dikte van de koppelvibrator een factor om te overwegen bij de aankoop.

Welke soorten koppel vibrators zijn er?

In de erotiek worden koppel vibrators onderverdeeld in de categorieën dubbele, driedubbele en C-vormige vibrators. Bij een dubbele vibrator zitten de trilpunten aan beide uiteinden. Dergelijke vibrators kunnen alleen of in paren worden gebruikt.

Met een drievoudige vibrator kunnen tegelijkertijd de vagina, clitoris, anus, penis en of testikels gestimuleerd worden. Een C-vormige vibrator is door zijn constructie makkelijker samen te hanteren dan alleen. Bovendien zijn de vibrators van alle categorieën gedifferentieerd naar het aantal vibratiemotoren en niveaus, bedieningsopties en de voeding (batterij of oplaadbare batterij).

Silicone wordt gebruikt als materiaal voor de productie van de meeste koppel vibrators. Welke variant je ook kiest, je moet ervoor zorgen dat er aan jouw behoeften wordt voldaan.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een koppel vibrator?

Er zijn diverse persoonlijke criteria waar je bij het aanschaffen van een koppel vibrator moet letten.

Hoe zorg je ervoor dat de koppel vibrator aan jouw/jullie wensen voldoet? Eventuele criteria zijn; de functies, het design en de prijs-kwaliteitverhouding. Qua materiaal kun je het beste een model van medische siliconen gebruiken. Bovendien moeten reiniging en het onderhoud zo eenvoudig mogelijk zijn.

Hoe reinig en onderhoud ik mijn paar vibrator?

Om hygiënische en gezondheidsredenen dien je jouw koppel vibrator grondig schoon te maken na het uitpakken, voor en na elk gebruik. Dit kan je het beste doen met warm water, een (niet schurende) spons of doek en met een milde zeep.

Waterdichte vibrators kunnen ook onder stromend water worden gereinigd. Nuttige informatie over de door de fabrikant aanbevolen reinigingsmethode en voorgestelde speelgoedreinigers vindt u in de gebruiksaanwijzing. Er zijn ook speciale desinfectiemiddelen, toycleaners om het reinigen makkelijker te maken.

Als de vibrator noppen of groeven heeft, dan dien je deze bijzonder zorgvuldig schoon te maken. Je kunt je speeltje aan de lucht of met een pluisvrije doek drogen. Bij het opbergen moet je ervoor zorgen dat de vibrator beschermd is tegen licht en stof. Kartonnen dozen en doeken van stof, zijde of satijn zijn zeer geschikt. Bij sommige modellen zijn de bijbehorende containers bij de levering inbegrepen.

Samen met ander siliconen speelgoed opbergen is niet aan te raden. Door de oppervlakken aan te raken, kunnen ze samensmelten, waardoor ze praktisch onbruikbaar worden. Als je je vibrator met een afstandsbediening bedient, dien je deze ook te reinigen.