Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Penispomp met handpomp

Door het gebruiken van een penis pomp zal je een hardere en grotere erectie krijgen. Tijdens het gebruik kan je zelf de kracht van de vacuüm beheren.

Wat is een Penis pomp

een penispomp is een populair seksspeeltje voor mannen dat gebruikt om de penis te verlengen of om erectie problemen te verhelpen. Daarnaast kan het ook zorgen voor een lekker gevoel. Lees hieronder wat een penispomp precies doet.

Wat doet een penispomp

Een penispomp is een cilinder vormige ”sekstoy” die je over de penis schuift. Je kunt dan met behulp van een pomp een vacuum zuigend effect creëren. Dit zal er voor zorgen dat de bloedvaten van de penis wijder worden. Er stroomt dan meet bloed de zwellichamen in water voor zrogt dat je een grotere en hardere erectie krijgt! De penispomp is dus voor veel mannen ook de oplossing om erectieproblemen op te lossen.

Penispomp met handpomp

Het handige aan een handpomp is dat je zelf kan controleren hoe veel vacuüm je wilt zuigen met de penispomp. Pomp nooit zo ver dat het pijnlijk wordt! Pompen moet een leuke ervaring zijn!

Penispomp als seksspeeltje gebruiken

De penis pomp kan ook als seksspeeltje worden gebruikt want het gevoel dat de penispomp geeft komt overeen met get gevoel van een blowjob. Door de zuigende kracht van de erectiepomp eventueel in combinatie met glijmiddel word de eikel gestimuleerd. Door verschillende bewegingen en standen te gebruiken kan orale bevrediging nagebootst worden.

Penispomp kopen

Bestel vandaag voor 23:30 jouw nieuwe penispomp dan heeft u hem morgen al discreet in huis!