Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Anaal Douche kopen?

Geef je achterste een anale reiniging

Wat je moet weten over de anale spoeling met een anaal douche:

Anale reiniging wordt vaak gebruikt ter voorbereiding op schone anale geslachtsgemeenschap, maar het is ook bekend dat het over het algemeen gunstig is voor de gezondheid. Het warme water stimuleert bijvoorbeeld de darmperistaltiek, wat helpt bij constipatie. De anale douche wordt ook gebruikt om de anus voorzichtig schoon te maken bij de behandeling van aambeien, aangezien afvegen met toiletpapier pijnlijk kan zijn voor aambeien en tot bloedingen kan leiden. Verder voorkomt anaal spoelen met de anaal douche ook ontstekingen, irritatie van de darmen en anale fissuren. De meeste mensen vinden anaal spoelen erg prettig en kunnen snel en eenvoudig worden uitgevoerd.

Belangrijk: Te vaak gebruik is niet per se gezond, aangezien er natuurlijk bacteriën in de darm nodig zijn. Als je ze te vaak wegspoelt, kan het natuurlijke evenwicht in het lichaam verstoord worden. Gebruik je anaal douche dus niet per se elke dag, maar zorg voor een gezonde hoeveelheid.

Hoe gebruik ik een anaal douche?

Zorg er voor gebruik eerst voor dat jouw anaaldouche schoon is en spoel deze goed af met warm water. Daarna staat niets een snelle aanvraag meer in de weg. Om de douche correct te gebruiken, steek je hem gewoon een klein beetje boven je anus in de darm en laat je een kleine hoeveelheid water in de endeldarm lopen, hetzij via de douche of een pomp. Het wordt aanbevolen om een ​​voorovergebogen houding aan te nemen. Nadat het water een paar minuten in de darmen heeft gezeten, ga je gewoon naar het toilet en spoel je de resten van de ontlasting voorzichtig weg.

Het aanbrengen van de anaal douche is zeer ongecompliceerd en pijnloos, maar er moeten enkele regels in acht worden genomen. We raden bijvoorbeeld aan om bij het inbrengen wat glijmiddel te gebruiken. Dit vergemakkelijkt het inbrengen en voorkomt verwondingen aan de anus en het darmslijmvlies. Zorg er ook voor dat het inbrengen geen pijn doet; zoek hiervoor een comfortabele hoek. Je moet ook de temperatuur en druk controleren voordat het water in je darmen komt. Het water mag niet te koud en niet te heet zijn en de waterdruk moet erg laag zijn.

Moet ik een anale douche gebruiken om anale seks te hebben?

Veel mensen hebben anale seks zonder eerst hun darmen te reinigen. De anale reiniging geeft echter een extra gevoel van hygiëne en garandeert zo een perfecte voorbereiding op de gepassioneerde liefdeservaring samen.

Of je jouw darmen wilt reinigen met een anale douche voordat je anaal vrijt, is geheel aan jou, maar de reiniging geeft jou en jouw partner de zekerheid dat er geen ongelukken gebeuren tijdens anale geslachtsgemeenschap. Deze kennis helpt om angsten en zorgen opzij te zetten en volledig te ontspannen en los te laten. Dit verhoogt weer het genotsgevoel enorm en maakt anale seks voor beide partners nog aangenamer.

Welke soorten anale douches zijn er?

Er zijn twee soorten douches voor anale reiniging. Een variant is de ballendouche of klysmapomp. Het bestaat uit een smalle hals of buis waardoor je zachtjes met je hand water uit een ronde bak in je darmen pompt. De overige anaaldouches zijn langwerpige opzetstukken die direct op de doucheslang worden aangesloten en dus vanuit de douche te bedienen zijn. Je moet er echter bijzonder voorzichtig mee zijn, omdat het water onder hoge druk in de darm kan komen. Daarom moet de waterdruk altijd worden aangepast voordat deze in de darm wordt ingebracht.

Welke variant je kiest is helemaal aan jou en jouw voorkeuren. Hoewel het douchehulpstuk wat handiger is omdat het water rechtstreeks uit de slang komt, is een klysma handiger voor op reis. Anaaldouches zijn meestal gemaakt van medisch rubber, kunststof of roestvrij staal. De douches van medisch rubber hebben het voordeel dat ze zachter en flexibeler zijn – maar in principe moet je bij het kiezen van het materiaal uitgaan van jouw voorkeuren.

Hoe reinig en verzorg ik mijn anale douche?

Een uitgebreide reiniging van jouw anaaldouche is erg belangrijk om de vorming van ziekteverwekkende bacteriën te voorkomen. Spoel hem daarom na elk gebruik grondig af met warm water en herhaal dit voor elk gebruik. Voor een goede reiniging kan je het beste ook een slijmvliesvriendelijk, antibacterieel reinigingsmiddel gebruiken. Bewaar de anale douche vervolgens op een droge en schone plaats, bij voorkeur in een zak of doos, zodat deze schoon blijft.