Klantenservice 071-3626162
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis bezorging v.a. €70,-
Discreet verpakt en bezorgd

💝 KORTING op SATISFYER! Shop nu

Garantie

Hoe lang heb ik garantie?

Op al onze producten zit een garantie van minimaal 1 jaar tenzij anders vermeld. Op womanizers zit bijvoorbeeld 5 jaar garantie en het merk Fun Factory 2 jaar.

De garantie geldt voor fouten, fabricagefouten en de onderdelen die de normale werking beïnvloeden. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, overmatig gebruik en demontage zijn uitgesloten van onze garantievoorwaarden. Heb je elders jouw product gekocht dat valt de garantie onder de voorwaarden van de desbetreffende winkel.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten geldt naast een fabrieksgarantie, de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Defect product aanmelden en retour sturen

Heeft jouw speeltje een defect stuur vul dan hier het garantieformulier met een omschrijving van het defect en jouw ordernummer of naam waarop besteld is.

Uitzonderingen voor Retour

Wil je jouw seksspeeltje om andere redenen dan een defect retour sturen let dan op het volgende:

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog in tact is:

• Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
• Drogisterij artikelen (sprays, gels, glijmiddelen etc.)

Dit staat beschreven in de ‘Algemene Voorwaarden Thuiswinkel’ (artikel 10 lid 8).

Dit betekent dus dat wanneer de sealing van de verpakking verbroken is producten van Cupido.nl niet conform het herroepingsrecht retour gestuurd kunnen worden. De aankoop is dan definitief.