Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Maart SALE 💓 tot wel 75% korting   

Glijmiddel Siliconen

Deze glijmiddelen is het meest soepele glijmiddel die er is en kan gebruikt worden voor tijdens de seks of masturbatie. Kijk wel uit want glijmiddelen met siliconen er in matchen niet met een sekstoy die is gemaakt van siliconen.

Wanneer gebruik je glijmiddel op Siliconen basis? 

Deze Glijmiddel is het meest soepele glijmiddel die er is en kan gebruikt worden voor tijdens de seks of masturbatie. Kijk wel uit want de siliconen in het glijmiddel matchen niet met een sekstoy die is gemaakt van siliconen. Deze Glijmiddel er in kan wel gebruikt worden tijdens seks met een condoom.

Wat is het verschil tussen glijmiddel op waterbasis en siliconen 

Het verschil is dat glijmiddel op waterbasis sneller in de huid trekt en je deze dus vaker moet aan brengen dan Siliconen glijmiddelen deze zal wat zachter aan voelen en langer mee gaan. Lube op basis van siliconen kun je tevens beter niet samen met een (siliconen) sekstoy gebruiken dit zal de toy beschadigen waar door deze minder lang mee zal gaan.

Hoeveel glijmiddel moet ik gebruiken? 

Druppel een klein beetje op de hand, vagina of penis om te genieten van uw glijmiddel. Gebruik niet te veel dit zal niet zo prettig aanvoelen.