Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

KERST CADEAU TIPS 🎄 tot wel 75% korting 💝  

Glijmiddel Siliconen

Glijmiddel op siliconen is het meest soepele glijmiddel die er is en kan gebruikt worden voor tijdens de seks of masturbatie. Kijk wel uit want glijmiddel op siliconen match niet met een sekstoy die is gemaakt van siliconen.

Wanneer gebruik je glijmiddel op Siliconen basis? 

Glijmiddel op siliconen is het meest soepele glijmiddel die er is en kan gebruikt worden voor tijdens de seks of masturbatie. Kijk wel uit want glijmiddel op siliconen match niet met een sekstoy die is gemaakt van siliconen. Glijmiddel met siliconen er in kan wel gebruikt worden tijdens seks met een condoom

Wat is het verschil tussen glijmiddel op waterbasis en siliconen glijmiddel

Het verschil is dat glijmiddel op waterbasis sneller in de huid trekt en je deze dus vaker moet aan brengen dan glijmiddel op siliconen basis deze zal wat zachter aan voelen en langer mee gaan. Glijmiddel op basis van siliconen kun je tevens beter niet samen met een (siliconen) sekstoy gebruiken dit zal de toy beschadigen waar door deze minder lang mee zal gaan.

Hoeveel glijmiddel moet ik gebruiken? 

Druppel een klein beetje op de hand, vagina of penis om te genieten van uw glijmiddel. Gebruik niet te veel dit zal niet zo prettig aanvoelen.