Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd

Cupido

Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Januari SALE 💓 tot wel 75% korting   


filters

Kietelaar kopen?

Plaag je partner of laat je plagen met een kietelaar.

Wat is precies een kietelaar?

Een kietelaar met veren is vooral populair omdat ze worden verwerkt in het tintelende voorspel van BDSM-rollenspel. Je partner wordt geplaagd met een lange of korte stok met aan het eind een veren pom pom. Zachte strelingen maken de huid zacht gevoelig en elke volgende aanraking zal een veel intenser effect hebben. Laat je partner je verleiden in lange uren vol lust en toewijding en ontdek hoe opwindend plezier met een verenkietelaar kan zijn.

Zijn er verschillende varianten van kietelaars?

De basisbeschrijving van een kietelaar klinkt als speelgoed dat niet bijzonder variabel is. Je krijgt echter een breed scala aan verschillende verenkietelaars, variërend van zacht tot hard. Sommige kietelaars zijn bijzonder kort en sommige zijn uitgerust met een massagebal. Dit type is bijzonder geschikt voor sensueel voorspel, waarbij je je partner kunt verleiden met een erotische massage.

Maar als je het wat harder wilt, is een lange kietelaar met een crop-bandje jouw keuze. In jouw ervaring kan je gemakkelijk schakelen tussen de verschillende gangen en laat je niet tegenhouden door het wisselen van speelgoed.

Zijn kietelaars geschikt voor beginners?

Als je nieuw bent met BDSM-spellen, is een kietelveer de ideale metgezel voor je eerste ervaringen. Met hem kun je langzaam en geleidelijk het speciale gebied van kietel seks naderen. De zachte strelingen van de huid met de zachte veren kunnen zowel heilzaam als straffend zijn voor jouw partner.

Het gebruik van een pompon met veren zorgt er ook voor dat de gestreelde huiddelen gevoeliger worden en alle actie die erop volgt veel intensiever wordt waargenomen door jou en je partner. Bereid je met sensuele gevoeligheid voor op je volgende bondage-ervaring en geef je over aan de irritatie met de kietelaar.

Kan ik kietelaars combineren met andere bondage accessoires?

Kietelveertjes zijn bijzonder geschikt om te combineren met allerlei ander SM-speelgoed. Een blinddoek zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de irritatie van de verenpompon nog intenser voelt en dat je je partner ook nog eens moet laten verrassen. Je kunt immers niet op jouw ogen vertrouwen.

Laat je partner je verrassen en voel hoe je begint te kronkelen in je lust. Of het nu in de slaapkamer of op de leuning is – met boeien en kietelaars wordt het hele huis een wilde speeltuin. Laat je inspireren door het brede assortiment bondage en SM accessoires en stel je eigen persoonlijke combinatie samen met je favoriete kietelaar.

Moet ik ergens op letten bij het gebruik van kietelaars?

Het belangrijkste bij het gebruik van een kietelaar is dat je goed afstemt met je partner. Ook al lijkt het gebruik van een kietelveer heel onschuldig en zacht, het kan al snel een marteling worden. In het geval dat het ondraaglijk wordt, moet je een veilig woord instellen dat alle actie onmiddellijk stopt. Je moet er ook voor zorgen dat de kietelaar alleen bedoeld is voor uitwendig gebruik. Oppervlakkig huidcontact is gewenst, maar zodra het in aanraking komt met een vloeistof, heb je niet lang meer plezier van je nieuwe speeltje. Als je deze richtlijnen volgt, zal je nieuwe verenkietelaar je vele uren plezier bezorgen.