Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Wat kan ik allemaal met een glazen buttplug?

Een buttplug geeft je een vol gevoel in de anus en zijn geschikt voor mensen die geen trillingen willen maar toch stimulatie tijdens het gebruiken van een anale sekstoy

Temprature play 

Het leuke aan een glazen sekstoy is dat ze de tempratuur  kunnen aanpassen op bijvoorbeeld warm en koud water. Door dan vervolgens de warme of koude buttplug te gebruiken kan dit een lekker gevoel geven.

Anal Gaping 

De liefhebbers van anal gaping zullen een anale buttplug heel fijn vinden. Je kunt namelijk door de glazen buttplug de binnenkant van de anus zien. Deze fetish kun je dan ook niet alleen met een anaalspreider maar ook met een glazen buttplug beleven.

Luxe gevoel en look

De glazen buttplug is niet alleen fijn in gebruik maar ziet er ook super luxe uit! De mooie glazen vormen met details zijn niet weg te dromen uit ieders toy collectie.

Hoe reinig en onderhoud ik mijn butt plugs?

Goede seks is sterk afhankelijk van hygiëne. Maak je butt plugs daarom voor en na gebruik grondig schoon. De reiniging is vooral afhankelijk van het materiaal waarvan een plug is gemaakt. Roestvrijstalen en glazen plugs zijn bijzonder eenvoudig te reinigen.

Warm water en een milde zeep zijn meestal voldoende. Bij varianten van siliconen is de situatie anders. Hier kan het zinvol zijn om een ​​speciale reinigingsgel te gebruiken. Die compatibel is met het materiaal van de buttplug. Dit voorkomt niet alleen infecties, maar zorgt er ook voor dat de buttplug lang kan worden gebruikt.