Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

App bedienbaar

Laat je partner de volledige controle hebben over jouw lichaam met behulp van een app bedienbare sextoy. Zet de toy op je clitoris of breng deze vaginaal of anaal in en laat je partner de trillingen en snelheid bepalen.

App Bedienbare Toys

Geef de controle eens uit handen.

Wat kan ik doen met een app bedienbaar speeltje?

Met een app bedienbaar speeltje heb je de prachtige mogelijkheid om je plezierbrenger op afstand te bedienen via smartphone en vele spannende functies te ontdekken. App Toys zijn inmiddels verkrijgbaar van diverse fabrikanten en merken. De mogelijkheden die het speelgoed van jouw keuze biedt, zijn ook afhankelijk van de bijbehorende app is.

Met de App Toys kun je ook genieten van de trillingen die passen bij de geluiden uit de omgeving. Of maak verbinding met een Spotify-afspeellijst. De beste manier om de nodige app voor je speeltje te zoeken en er vervolgens meer over te weten te komen is gewoon in de App Store, de Google Play Store of in het algemeen op internet.

Voor wie is een bedienbaar speeltje het beste?

Vooral in relaties is app-speelgoed een manier om een ​​frisse wind tussen de lakens te brengen. En zo samen nieuwe avonturen te beleven. Maar ook voor singles kan de app-bediening een hot-tip zijn: omdat de bediening via de smartphone gewoon handig en modern is. Ofwel omdat je ook als alleenstaande spannende seks avonturen kunt beleven.

Dankzij de besturing via de smartphone zijn er veel mogelijkheden, bijvoorbeeld om de seksuele droge periodes van een langeafstandsrelatie wat aangenamer te maken of om de volgende Tinder-date op afstand tot een orgasme te brengen.

App Toys is het ideale idee voor iedereen die graag speelt en zich in bed wil laten inspireren door de nieuwste technologie. Als bankieren, winkelen, sociale netwerken, aandelenhandel en zelfs het aanzetten van de verwarming thuis met een smartphone geweldig is, waarom zou je dan geen app-speeltje besturen?

Kan ik een app-speeltje ook zonder app besturen?

Het meeste app-speelgoed kan meestal ook zonder app worden gebruikt. Ze zijn (net als de “normale” vibrators) voorzien van een bedieningspaneel en werken dan met vooraf ingestelde vibratieprogramma’s. Het maken van eigen programma’s – of andere extra functies – is alleen mogelijk met de bijbehorende app. Als het echter gaat om vibrerende ballen, vibrerende buttplugs of draagbare vibrators (die je discreet onder je slipje kunt dragen), is het idee heel duidelijk: gebruik je app-speeltje met de app. Ten slotte is het bedieningspaneel moeilijk te bereiken binnenin.

Moet ik een betaald abonnement op App Toys nemen?

Helaas kunnen we niet in het algemeen zeggen welk concept welke fabrikant met welke app overweegt. Dit kan voor elk app-speeltje anders zijn. De juiste apps voor het speelgoed zijn echter meestal gratis en kunnen zonder beperkingen worden gebruikt.