Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Cockring

Voor mannen is het gebruik van een cockring of penisring bevorderend voor een langere erectie en het uitstellen van een orgasme. Daarnaast is een cockring ook te gebruiken als koppelspeeltje. Gebruik een cockring voor extra seksueel speelplezier.

Cockring Kopen?

Ervaar avonturen anders dan ooit te voren.

Hoe gebruik ik een cockring?

Voordat je je cockring omdoet, moet je de ring een beetje uitrekken met je vinger. Dan kan je hem over jouw eikel schuiven en de ring aan de basis van de penis of onder de testikels plaatsen. Maar je moet ervoor zorgen dat je penis nog steeds in een slappe of slechts semi-erectie staat.
Als je het wat gladder wilt, gebruik dan een beetje glijmiddel. Het is het beste om te gebruiken, omdat het het materiaal beschermt. Glijmiddelen op siliconenbasis kunnen bepaalde materialen van cockringen beschadigen. Met de resulterende erectie wordt de penis vaak als groter en harder ervaren.

Om uw geslachtsdelen niet te beschadigen, mag u de penisring niet langer dan 30 minuten dragen. Als je een cockring gebruikt van onbuigzaam materiaal en zonder openingsmechanisme, kun je deze pas eenvoudig verwijderen nadat de erectie is verdwenen. Neem dan een pauze en ontspan je penis. Daarna spreekt niets tegen herhaald gebruik.

Zorgt de bloedstase ervoor dat ik het langer volhoud tijdens seks?

Als je besluit een cockring om te doen, zal de bloedstroom toenemen door de druk in je lid, waardoor de penis veel harder wordt en het bloedcongestie zal resulteren in een grotere erectie. Met dit simpele effect houd je het automatisch langer vol tijdens seks en kun je je partner meer plezier bezorgen. Zelfs na het orgasme kan de penis rechtop blijven dankzij de ring, waardoor je natuurlijk de seks kunt verlengen. Een peniskoker of een penispomp heeft ook een soortgelijk effect.

Verhoogt de cockring het orgasme van een man?

Je orgasme kan aanzienlijk worden verbeterd door het gebruik van een cockring. De voorwaarde is dat je de ring om je scrotum draagt. Dit houdt de testikels op één plek tijdens het orgasme en gaat zo het terugtrekken van de eicellen in het lichaam tegen. Dit versterkt ook merkbaar je orgasme. Dit soort cockringen wordt trouwens Triple Crown genoemd. Precies het juiste seksspeeltje voor stellen die nog langer plezier willen hebben.

Welke soorten cockringen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten en maten cockringen. Je kunt ze afzonderlijk of meerdere keren dragen, bijvoorbeeld om het lid en om de testikels tegelijk. Er zijn verschillende toevoegingen om bijvoorbeeld de clitoris, vulva of anus te stimuleren.

Een ingebouwde vibrator kan ook de stimulatie of de erectie verhogen door trillingen. Er zijn zelfs ondergoed en badkleding met een ingebouwde cockring om de geslachtsdelen te accentueren.

Kan ik mijn penis verwonden met een cockring?

Als je een cockring kiest die te strak of te smal is voor je penis, of als je de cockring langer dan 30 minuten achter elkaar gebruikt, is er altijd een risico op beschadiging van je geslachtsdelen. Er kunnen blauwe plekken op de penis, pijn en beschadiging van het bindweefsel optreden, of er kan een pijnlijke permanente erectie zijn die langer dan twee uur kan aanhouden en, indien onbehandeld, kan leiden tot erectiestoornissen. Als je er zin in hebt, is het beter om een ​​peniskooi of soortgelijk BDSM-speelgoed te gebruiken.

Cockringen van metaal zijn vaak erg populair omdat ze er aantrekkelijker uitzien en voordelen hebben uit hygiënisch en functioneel oogpunt. Als je echter te kleine metalen ringen gebruikt, bestaat het risico dat u de ring niet kunt verwijderen. In dat geval dient u zo snel mogelijk een arts te bellen of medische hulp in te roepen. Bij cockringen van leer, rubber of siliconen is de kans op blessures veel kleiner, omdat de ring dan eenvoudig kan worden doorgesneden en verwijderd. Er zijn ook penisringen met drukknopen die op verschillende maten kunnen worden aangepast en gemakkelijk te verwijderen zijn.