Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Oplegvibrator

Plaats de opleg vibrator tegen je clitoris en schaamlippen en geniet van intense orgasmes met behulp van de trillingen. Ontdek de veelzijdigheid van een opleg vibrator. Gebruik hem bijvoorbeeld ook eens op je tepels of andere gevoelige plekjes van je partner.

Opzoek naar een opleg vibrator?

Verwen jezelf of je partner eenvoudig met een opleg vibrator.

Hoe gebruik ik een oplegvibrator?

De bediening van een oplegvibrator is heel eenvoudig en zou geen problemen moeten opleveren. In plaats van het in te brengen, wordt het eenvoudig op de clitoris geplaatst en aangezet. Dit maakt het een zeer ontspannen en gemakkelijke manier om plezier te brengen, omdat het het werk praktisch helemaal zelf doet en je gewoon achterover kunt leunen en genieten.

Het is nog steeds belangrijk om te weten wat voor soort vibrator het is. Sommige oplegvibrators worden echt gewoon omgedaan, maar er zijn ook andere modellen die de clitoris omsluiten of juist bedoeld zijn om erover of eromheen te worden geplaatst. Let er bij gebruik ook op of de vibrator verschillende niveaus of sterktes heeft. Je kunt kiezen tussen lichte, medium en sterke trillingen. Bij sommige modellen kan het bewegen van de vibrator ook een extra stimulerend effect hebben, wat het gebruik van glijmiddel aanbeveelt.

Zijn orgasmes sterker van oplegvibrators?

Voor veel vrouwen is het clitorale orgasme intenser dan een puur vaginaal orgasme. Bovendien zijn veel vrouwen niet in staat een orgasme te bereiken door alleen vaginale stimulatie. Zo kan het orgasme met een oplegvibrator veel sterker zijn dan met een simpele dildo.

De reden is dat de oplegvibrators de clitoris direct en soms van alle kanten stimuleren. Op deze manier worden meer dan achtduizend zenuwuiteinden tegelijkertijd gestimuleerd, wat voor een fantasie kan zorgen. Ook met vibrators die specifiek de clitoris stimuleren, worden vaker meerdere orgasmes ervaren. Dus als je deze ervaring wilt hebben, is een oplegvibrator zeker aan te raden.

Wat is het verschil tussen oplegvibrators?

Oplegvibrators zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Maar er zijn ook verschillen in het type trilling. De eerste groep wordt aangebracht en stimuleert selectief de clitoris. Groep Twee wikkelt zich om de clitoris en stimuleert deze rondom. De derde groep omsluit de clitoris volledig en stimuleert deze van alle kanten tot hij een hoogtepunt bereikt.

Dus de vraag die je jezelf moet stellen bij het maken van je keuze is niet alleen hoe het eruit moet zien, maar belangrijker nog, hoe het moet voelen.

Kan ik oplegvibrators ook onder de douche of in bad gebruiken?

Het feit dat bijna alle oplegvibrators waterdicht zijn zorgt voor een nat en gelukkig genot. Je gebruikt ze dus gemakkelijk onder de douche of in bad. Gewoon lekker in bad gaan en lekker achterover leunen met je oplegvibrator – dat is bij de meeste modellen geen probleem!

Je kunt van de douche ook een orgastisch goede ervaring maken. Alles is mogelijk met de oplegvibrators. Bijna alle modellen kunnen onder water worden gebruikt, wat het effect van de trillingen kan vergroten door de geleidbaarheid van water, omdat water trillingen beter geleidt dan lucht.

Hoe kan ik mijn oplegvibrator het beste schoonmaken en verzorgen?

Doordat de meeste oplegvibrators waterdicht zijn, maak je ze ook heel gemakkelijk schoon. U kunt ze eenvoudig afspoelen met water en bij insluitende modellen de opening drogen met bijvoorbeeld een wattenschijfje.

Maar nog beter is het als je het speelgoed schoonmaakt met een speciaal ontsmettingsmiddel. Deze reinigers desinfecteren je nieuwe speeltjes voorzichtig, wat de levensduur verlengt en er ook voor zorgt dat de materialen veel langer hun oorspronkelijke gevoel behouden. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van je kleine vriend.

Na het reinigen is het toch belangrijk dat je de vibrators goed droogt zodat er geen vocht achterblijft. Dit voorkomt ongewenste geurtjes of negatieve effecten op het materiaal. Afdrogen is ook erg belangrijk voor de hygiëne – zeker als je geen speciale reiniger gebruikt – zodat je de volgende keer de pret niet bederft.