Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Voor koppels

Experimenteer met onze koppel sextoys, geniet met elkaar en leer elkaar opnieuw ontdekken. Net dat beetje extra fun, die extra stimulatie en sensatie die jullie zoeken vind je online bij Cupido.nl.

Sekstoys voor koppels

Maak je Voorspel nog intiemer met een koppeltoy 

Kietelaar

Je partner teasen met behulp van een veertje kan heel leuk zijn. In de wereld van bdsm wordt dit ook veel gebruikt en daar noemen ze een veertje een kietelaar. Begin zo je voorspel door het lichaam van je partner te strelen met de veer waar door je elkaars libido zo verhoogt dat je de kleren van het lijf wil scheuren. 

Lust op wekkers

Je kan soms last hebben van vermoeidheid, gebrek aan tijd of zin in seks. Kun je soms wat hulp gebruiken om in de mood te komen? Dan is een kustopwekker zeker wat voor jou! Lustopwekkers zorgen er voor dat je libido wordt verhoogt. Zo kunnen jij en je partner je seks leven weer oppakken bij het begin. 

Erotische spellen om in de mood te komen

Het gebruiken van een seksspeeltje met je partner is super leuk en maakt het weer extra spannend. Breek het ijs, creëer een voorspel of ontdek nieuwe mogelijkheden tijdens het spelen van een sexy spel. Ontdek de sexy spellen van Cupido.. Lets play! 

Koppeltoys voor tijdens de seks

Afstandbestuur bare sekstoy gebruiken met partner

Breng wat meer spanning in je liefdesleven met een sekstoy met afstandsbediening. Je kan een sekstoy met afstandsbediening natuurlijk ook alleen gebruiken om het makkelijker te maken. Maar hoe spannend is het om je partner de touwtjes in handen te geven. Tip: veel van de speeltjes kunnen worden gebruikt op allerlei verschillende plaatsen, omdat de afstand geen rol meer speelt.

Harnas voor een voorbind dildo

Een harnas wordt gebruikt om je partner te kunnen penetreren en bevredigen. Je kunt bij een harnas zelf een dildo plaatsen en de grote te bepalen die jij en je partner fijn vinden.

Koppel Vibrator

In de erotiek worden koppel vibrators onderverdeeld in de categorieën dubbele, driedubbele en C-vormige vibrators. Bij een dubbele vibrator zitten de trilpunten aan beide uiteinden. Dergelijke vibrators kunnen alleen of in paren worden gebruikt.

Multifunctionele koppel vibrator 

Een sekstoys die zowel jij en je partner kunnen gebruiken hoe handig is dat! Ontdek het grote aanbod multifunctionele sekstoys bij cupido.nl.

Vibrerende Cockring voor samen

Een vibrerende cockring wordt gebruikt door mannen, over het algemeen om hun erectie langer te behouden en hun orgasmes uit te stellen. Je kan een cockring gebruiken met je partner of alleen. De vibraties van de cockring kunnen het perineum van de man stimuleren of de clitoris bij de vrouw tijdens de seks. 

Voorbind Dildo gebruiken

Voeg wat extra spice toe door het gebruiken van een voorbind dildo. Je vindt bij Cupido.nl een grote selectie Voorbinddildo’s die je ook kan gebruiken in combinatie met onze harnassen. Je kunt een voorbind dildo gebruiken voor zowel anale als vaginale penetratie.