Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Maart SALE 💓 tot wel 75% korting   


filters

Vagina verzorging

Vaginale verzorging is erg belangrijk! Verzorg uw vagina goed door haar regelmatig te reinigen en met verzorgende crème in te smeren. Bestel uw verzorgende producten discreet bij cupido.nl

Hoe verzorg je je vagina op de juiste manier?

Vaginale verzorging is erg belangrijk! Het binnenste deel van de vagina is zelfreinigend en heeft dus eigenlijk helemaal geen hulp nodig. De buitenste delen van de vagina zijn niet zelfreinigend. Urine, zweet, menstruatiebloed en sperma kunnen tussen de schaamlippen en in de huidplooien rond de vagina gaan zitten. Je kunt de buiten kan van je vagina met water afspoelen en als je wilt met een ph neutrale zeep voorzichtig schoonmaken. na het schoonmaken van je vagina kun je aan de buiten kant (dus niet inwendig) een verzorgende crème aan brengen op droge plekjes.

De beste tips voor Vaginale verzorging:

  • Zorg dat er voldoende ventilatie is rond de vagina. Dus weg met die skinny jeans en hello chill broek.
  • Verschoon je maandverband en inlegkruisjes regelmatig. Door dit te doen voorkom je het verspreiden van bacteriën en geeft ook nog eens een fris gevoel.
  • mocht je een washandje gebruiken om je vagina schoon te maken zorg dan dat je het washandjes dan minstens op 60 °C was. Washandjes zijn namelijk een broeinest voor bacteriën maar een hete was overleven ze gelukkig niet.
  • Gebruik geen heet water als je de vagina reinigt. Ook de temperatuur van het water heeft invloed op de leefomgeving van de bacteriën.
  • Sproei geen water direct in je vagina als je onder de douche staat. Als je iedere dag water in de vagina sproeit verstoor je de zelfreinigende werking van de vagina.
  • Niet alleen verzorging heeft invloed op de zuurgraad in je vagina, ook sperma kan dit beïnvloeden. Ga daarom altijd plassen na een vrijpartij. zo voorkom je ook een blaasontsteking!

Bestel de beste Vaginale verzorging bij Cupido

Vandaag voor 23:30 besteld is morgen al discreet in huis!