Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Voorspel

Maak je voorspel extra leuk door er een sekstoy aan toe te voegen. Je kan een toy samen gebruiken bij het voorspel of tijdens de seks zelf.

Voorspel met sekstoys

Voorspel is een van de belangrijke onderdelen om in de mood te komen voor je aan de seks begint. Door al in de mood te zijn voor de seks is de kans op een orgasme ook veel groter!

Kietelaar

Je partner teasen met behulp van een veertje kan heel leuk zijn. In de wereld van bdsm wordt dit ook veel gebruikt en daar noemen ze een veertje een kietelaar. 

Lustopwekkers

Je kan soms last hebben van vermoeidheid, gebrek aan tijd of zin in seks. Kun je soms wat hulp gebruiken om in de mood te komen? Dan is een kustopwekker zeker wat voor jou! Lust op wekkers zorgen er voor dat je libido wordt verhoogt.

Sexy spelletjes

Het gebruiken van een seksspeeltje met je partner is super leuk en maakt het weer extra spannend. Breek het ijs, creëer een voorspel of ontdek nieuwe mogelijkheden tijdens het vrijen met een toy. Ontdek de sexy spellen van Cupido.. Lets play

Sekstoys als inleiding.

in principe kun je alle vibrators gebruiken tijdens het voorspel om zo de clitoris te stimuleren van je zelf of je partner. Door een sekstoy te gebruiken voor dat je aan de seks begint is de kans op een orgasme veel groter en zouden jullie makkelijker tegelijk klaar kunnen komen.