Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Vibrerende cockring

Een vibrerende cockring wordt gebruikt door mannen, over het algemeen om hun erectie langer te behouden en hun orgasmes uit te stellen. Je kan een cockring gebruiken met je partner of alleen. De vibraties van de cockring kunnen het perineum van de man stimuleren of de clitoris bij de vrouw tijdens de seks.

Hoe gebruik ik een cockring?

Voordat je je vibrerende cockring omdoet, moet je de ring een beetje uitrekken met je vinger. Dan kan je hem over jouw eikel schuiven en de ring aan de basis van de penis of onder de testikels plaatsen. Maar je moet ervoor zorgen dat je penis nog steeds in een slappe of slechts semi-erectie staat.
Als je het wat gladder wilt, gebruik dan een beetje glijmiddel. Het is het beste om te gebruiken, omdat het het materiaal beschermt. Glijmiddelen op siliconenbasis kunnen bepaalde materialen van cockringen beschadigen. Met de resulterende erectie wordt de penis vaak als groter en harder ervaren.

Om uw geslachtsdelen niet te beschadigen, mag u de penisring niet langer dan 30 minuten dragen. Als je een cockring gebruikt van onbuigzaam materiaal en zonder openingsmechanisme, kun je deze pas eenvoudig verwijderen nadat de erectie is verdwenen. Neem dan een pauze en ontspan je penis. Daarna spreekt niets tegen herhaald gebruik.

Wat is een Vibrerende cockring?

Een vibrerende cockring is een cockring met een motortje er in die er voor zogt dat er een trilling ontstaat. De trillingen zullen te voelen zijn door de schacht van de penis. Als je de cockring draagt tijdens de seks zal je partner het tegen de clitoris of anus voelen wat ook voor hen een stimuelerend gevoel geeft en jullie beide kunnen genieten van de cockring.

Wat stimuleert een cockring

De cockring stimuleert tijdens solo play de penis en met partner tijdens de seks de penis en clitoris of anus. Je zou de cockring ook los kunnen gebruiken als een soort vinger vibrator.

Vibrerende cockring bestellen

Bestel vandaag voor 23:30 jouw nieuwe vibrerende cockring dan heeft u hem morgen al discreet in huis!