Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Tepelklemmen

Gebruik voor extra stimulatie en pijn sensatie, tepelklemmen. Deze klemmen kan je gebruiken bij een rollenspel of om het tijdens de sex een ander soort spanning te voelen.

Tepelklemmen kopen?

Geniet van intense genotspijn.

Wat maakt klemmen zo bijzonder?

De tepel is een van de meest gevoelige delen van het lichaam. Duizenden zenuwen komen hier samen en klemmen zich tot maximale sensatie. Geslacht maakt helemaal niet uit. Dit is precies waar de borstklemmen of tepelklemmen binnenkomen. Voor vrienden van intense genotspijn is er nauwelijks een betere plek voor stimulatie dan de tepels. Hier wordt de plezierpijn zo intense dat je niet voor mogelijk zou houden. De tepelstimulatie vereist ook geen permanente actie van jou, maar gebeurt in een handomdraai. Hoe groter het gebied van de klemmen, hoe meer de druk wordt verdeeld. Omgekeerd betekent dit dat klemmen met een groot oppervlak minder pijnlijk zijn.

Zijn klemmen ook geschikt voor beginners?

Het belangrijkste bij klemmen is dat je zeker weet hoeveel pijn je aan de tepels kunt verdragen. Als je weet dat intense genotspijn met tepelstimulatie je aanspreekt, kun je gaan experimenteren met tepelklemmen. Als beginner is het raadzaam om te beginnen met klemmen die een borgschroef hebben. Met de schroef kan de druk met deze klemmen geleidelijk worden verhoogd. Het is het beste om met heel weinig druk te beginnen en deze geleidelijk op te voeren. Daarnaast zijn de klemmen voor beginners voorzien van rubberen uiteinden die soepel op de huid liggen. De draagtijd mag aan het begin van je SM-ervaringen met tepelklemmen niet te lang zijn. Verhoog dit ook geleidelijk. Je zult merken dat bepaalde instellingen en draagtijden al snel niet meer voldoende zijn om de genotspijn te voelen die je hele lichaam doet tintelen.

Kan ik mezelf niet verwonden met klemmen?

Een terechte vraag. De tepels zijn immers niet alleen heel gevoelige plekjes, ze zijn ook heel pijn gevoelig. Daarom moet je het niet te lang dragen en er echt te veel druk op uitoefenen. Maar als je je aan bepaalde spelregels houdt, zal er niets met je gebeuren dan sensuele stimulatie. Als je klemmen gebruikt met jouw partner, moet je dit van tevoren afspreken en ook een stopwoord instellen waar alle actie onmiddellijk moet stoppen. De tepelklemmen moeten dan ook meteen worden verwijderd. Als jouw huid tussen de klemmen blauw wordt of de pijn plotseling stopt, moet je de klem onmiddellijk verwijderen en de volgende keer minder druk uitoefenen.

Welke soorten klemmen zijn er?

Als je rondkijkt op klemmen, vind je een enorme keuze aan verschillende tepelklemmen. Als je ze categoriseert op basis van de intensiteit van de pijn, krijg je een lange lijst, variërend van zacht tot hard. Klemmen die een tintelend uiterlijk creëren en je maar heel licht irriteren, zien er vaak uit als piercings. Ze zijn meestal voorzien van glinsterende applicaties en gemaakt van glanzend metaal. Tepelklemmen met gewichten of borstkettingen, die met enorm gewicht aan je tepels hangen en een hoge stimulatie bieden, zorgen voor het volgende niveau van plezierpijn. Je kan ook borstklemmen krijgen in combinatie met mondknevels of harnassen. Voor tintelend genot zijn de klemmen verkrijgbaar met vibratie of met elektrische stimulatie. Voor wat voor soort vrijen je ook zoekt, kleine en effectieve accessoires, je zult zeker vinden wat je zoekt in ons brede assortiment.

Kan ik klemmen ook combineren met andere accessoires?

Duidelijk antwoord: Ja, dat zou je moeten doen! Wil je samen met je partner de actie verder verfijnen, dan is de combinatie met andere BDSM accessoires zeker aan te raden. Bind hem aan het bed met een bondagekruis en plaag hem met de tepelklemmen totdat hij kronkelt van zijn plezierpijn. Of gebruik de combinatie van knevel en klemmen voor je volgende rollenspel. Zweepjes kunnen ook gecombineerd worden met intensieve tepelstimulatie. Er zijn geen grenzen aan je fantasie en je wensen. Probeer gewoon het brede assortiment en ontdek zelf welk accessoire in combinatie met klemmen jou dat bepaalde tintelende gevoel geeft.