Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Tenga

Tenga biedt een wereld van buitengewone seksuele ervaringen door middel van toptechniek en materiaal van de beste kwaliteit. Hun producten zijn de bestverkochte seksspeeltjes voor mannen in Japan en de populariteit neemt snel toe in de rest van de wereld. Deze producten zijn de nieuwe masturbatiehulpmiddelen voor seksuele ervaring.

Tenga Mastrubatie eieren

Tenga is Japans voor elegant, verfijnd, sierlijk en netjes. De producten van zijn stijlvol, innovatief en grappig. Tenga biedt een wereld van buitengewone seksuele ervaringen door middel van toptechniek en materiaal van de beste kwaliteit. Deze producten zijn de bestverkochte seksspeeltjes voor mannen in Japan en de populariteit neemt snel toe in de rest van de wereld. Tenga-producten zijn nieuwe masturbatiehulpmiddelen voor seksuele ervaring.

Masturbatie ei

Een masturbatie ei is ontworpen om 1x te gebruiken zo kun je kijken hoe je het gevoel vind van een masturbatie hulpmiddel. De binnen kant van de eieren heeft ieder een aparte vorm en structuur om dus bij elk eitje een ander gevoel te krijgen.

Masturbatie sleeve

De sleeves zijn eigenlijk een grotere versie van het ei en bedekt de penis volledig. Ook alle sleeves zijn 1 keer te gebruiken wegens hygiëne. Er zijn wel een aantal toys die je vaker dan 1x kan gebruiken.

Sextoys kopen bij Cupido

Vandaag voor 23:00 besteld is morgen discreet en anoniem in huis!