Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Voorbind dildo

Voeg wat extra spice toe door het gebruiken van een voorbind dildo. Je vindt bij Cupido.nl een grote selectie Voorbinddildo’s die je ook kan gebruiken in combinatie met onze harnassen. Je kunt een voorbind dildo gebruiken voor zowel anale als vaginale penetratie.

Opzoek naar een voorbind dildo?

Neem een kijkje in ons assortiment.

Wat is het verschil tussen een strap-on en een voorbind dildo?

Heb je je ooit afgevraagd wat het verschil is tussen een strap-on en een voorbind dildo? Het verschil is eigenlijk heel simpel: een strap-on is het hele harnas inclusief de dildo of vibrator. Een voorbind dildo is alleen de dildo zelf, die aan het harnas kan. Alleen in combinatie wordt de dildo dan een voorbind dildo. Dit onderscheid is vooral belangrijk als je een harnas kiest en de verschillende voorbind dildo’s kunnen worden gebruikt.

Kan een man je dildo verwennen als voorbind dildo?

Met de voorbind dildo’s heb je een ruime keuze: je kunt je dildo niet bederven in je voorbinddildo. Strap-on harnassen hebben vaak een ring of opening aan de voorkant waardoor de dildo wordt vastgemaakt.

Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe voorbind dildo compatibel is met het harnas, moet de omtrek van de dildo overeenkomen met de voorbinddildo. Aan de andere kant hebben voorbinddildo’s een brede basis zodat ze stevig vast zitten en niet door het gaatje kunnen glippen. Daarom zijn de meeste dildo’s met zuignap ook geschikt als voorbind dildo’s. Of een dildo ook als voorbinddildo kan worden gebruikt, lees je in de betreffende product beschrijving.

Welke verschillende voorbind dildo’s zijn er?

Onze voorbinddildo’s laten niets te wensen over! Je hebt de keuze tussen verschillende kleuren en vormen.

Natuurlijke voorbind dildo’s met realistische aderen, eikel en testikels maken net zo goed deel uit van ons assortiment als G-spot dildo’s, die vooral je diepste wezen stimuleren. Er zijn ook voorbind dildo’s die kunnen worden gevuld met een sperma-achtige vloeistof voor een bijzonder realistische ervaring. Voorbind dildo’s, die ook door mannen gedragen zouden kunnen worden, zijn hol van binnen en kunnen daardoor interessante signalen afgeven aan mannen die langer willen vrijen tijdens de seks of die erectieproblemen hebben.

Hoe gebruik ik een voorbinddildo op de goede manier?

Kortom, er is geen richting of verkeerd met deze vraag. Er zijn praktisch geen grenzen aan je creativiteit, zoals alle seks speeltjes en je mag doen wat jullie allebei leuk vinden.

Als je voor het eerst een voorbinddildo gebruikt, zoek je een kleine versie met een glad oppervlak en indien mogelijk een natuurlijke vorm. Zorg er ook voor dat de voorbinddildo stevig om je middel zit. Vooral tijdens seks tussen een vrouw en een man is het belangrijk dat een glijmiddel gebruikt wordt. Bovendien moet dit zo zorgvuldig mogelijk gebeuren. Bij het begin van het vrijen moet de vagina voldoende vochtig zijn. Dit kan bijvoorbeeld door de borsten of de clitoris te stimuleren. Het is ook mogelijk vanuit de stand. Vooral doggy style, de missionarispositie, de lepelpositie of ruiterspellen zijn populair.

Om pijn of ongemakkelijke gevoelens tijdens anale seks te voorkomen, is het raadzaam om een ​​voorbinddildo met een niet te grote diameter te verwennen.