Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Wat is een Penis pomp?

een penispomp is een populair seksspeeltje voor mannen dat gebruikt om de penis te verlengen of om erectie problemen te verhelpen. Daarnaast kan het ook zorgen voor een lekker gevoel. Lees hieronder wat een penispomp en wat voor verschillende penispompen precies doen.

Wat doet een penispompen

Een penispomp is een cilinder vormige ”sekstoy” die je over de penis schuift. Je kunt dan met behulp van een pomp een vacuüm zuigend effect creëren. Dit zal er voor zorgen dat de bloedvaten van de penis wijder worden. Er stroomt dan meet bloed de zwellichamen in water voor zorgt dat je een grotere en hardere erectie krijgt! De penispomp is dus voor veel mannen ook de oplossing om erectieproblemen op te lossen.

Penispomp als seks speeltje gebruiken

De penis pomp kan ook als seks speeltje worden gebruikt want het gevoel dat de penispomp geeft komt overeen met get gevoel van een blow job. Door de zuigende kracht van de erectiepomp eventueel in combinatie met glijmiddel word de eikel gestimuleerd. Door verschillende bewegingen en standen te gebruiken kan orale bevrediging nagebootst worden.

Penispomp kopen

Bestel vandaag voor 23:00 jouw nieuwe penispomp dan heeft u hem morgen al discreet in huis!