Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Metalen Buttplug

In tegen stelling tot de meeste buttplugs zijn metalen buttplugs extra zwaar en niet breekbaar. Je kan ze dus lang blijven gebruiken en ook in combinatie met glijmiddelen kan je alle kanten op! Na gebruik zijn ze ook nog eens super gemakkelijk schoon te maken door het gladde oppervlak.

Metalen buttplug gebruiken

Kies voor kwaliteit

Metalen buttplugs zijn wat zwaarder dan andere plugs en kunnen tegen elk stootje! Niet zullen deze alleen lekker zitten maar geven zo ook een luxe gevoel tijdens het gebruik dan een butt plug van siliconen.

Train je kringspier met een metalen buttplug

Door het wat zwaardere gewicht van de metalen buttplug zullen je kringspieren iets harder moeten werken om hem in de anus te houden. Dit stimuleert de anus dan extra erg! Dus voor oudere of mensen met kringspier problemen zou het gebruik van een metalen buttplug heel goed zijn!

Temprature play 

Het leuke aan een glazen sekstoy is dat ze de tempratuur  kunnen aanpassen op bijvoorbeeld warm en koud water. Door dan vervolgens de warme of koude buttplug te gebruiken kan dit een lekker gevoel geven.

Hoe reinig en onderhoud ik mijn butt plugs?

Goede seks is sterk afhankelijk van hygiëne. Maak je butt plugs daarom voor en na gebruik grondig schoon. De reiniging is vooral afhankelijk van het materiaal waarvan een plug is gemaakt. Roestvrijstalen en glazen plugs zijn bijzonder eenvoudig te reinigen.

Warm water en een milde zeep zijn meestal voldoende. Bij varianten van siliconen of gelei is de situatie anders. Hier kan het zinvol zijn om een ​​speciale reinigingsgel te gebruiken. Die compatibel is met het materiaal van de buttplug. Dit voorkomt niet alleen infecties, maar zorgt er ook voor dat het speelgoed lang kan worden gebruikt.