Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

G-spot vibrator

De G-spot zit aan de binnen kant van de vagina en is te stimuleren met een g-spot vibrator. Maar ook de inwendige clitoris geniet mee bi gebruik van een g-spot vibrator. Sommige G-spot vibrators hebben ook uitwendige clitoris stimulatie en dit noemen we een Rabbit. Met deze dual stimulatie zal je zeker tot het ultieme orgasme te komen.

G-Spot Vibrators kopen?

Beleef orgasmes van onbekende hoogtes.

Stimuleert het echt de G-spot?

Jazeker, want je kunt er vanuit gaan dat je met een G-spot vibrator voorheen onbekende orgasmes beleeft. Als je het gebruikt, kun je je seksuele fantasieën uitleven.  Om dubbel plezier te ervaren zijn er ook vibrators voor dubbele stimulatie. Deze speeltjes worden ook wel vlindervibrators genoemd en de vibratie stimuleert tegelijkertijd de G-spot en de clitoris.

Dit seksspeeltje moet je vooral plezier brengen, opwinden en je tot het hoogste niveau verwarmen en leiden tot het ultieme orgasme.

Zijn de orgasmes met de G-spot vibrators intens?

Een G-spot vibrator is een garantie voor absoluut plezier en genot dat nauwelijks beter kan. Als je eenmaal een G-spot vibrator hebt geprobeerd, zul je moeilijk zonder kunnen. Het maakt niet uit of je jezelf masturbeert of dat je partner je verwent met de vibrator.

De redenen hiervoor zijn eenvoudig uit te leggen. Als je tegelijkertijd je G-spot en de clitoris stimuleert, kun je zelfs meerdere orgasmes achter elkaar stimuleren. Het kan zijn dat u daarbij ejaculeert. Er zijn vrouwen die de aandrang hebben om te plassen. Daarnaast kun je de vibratie-instellingen gebruiken om langzaam naar de climax toe te werken. Maar als je snel wilt klaarkomen, zet dan je vibrator op het hoogste niveau voordat je hem inbrengt en laat hem je naar een orgasme drijven.

Zijn G-spot vibrators alleen voor vrouwen?

Nee, want er zijn ook vibrators die de mannelijke G-spot stimuleren. Dit is echter de prostaat en daarom wordt de G-spot bij mannen de P-spot of Prostaat vibrator genoemd.

Of een G-spot vibrator bij een man dezelfde reacties en gevoelens oproept als bij een vrouw is op deze manier niet te beantwoorden. Speelgoed voor het stimuleren van de prostaat verschillen alleen in ontwerp. Prostaat vibrators hebben meestal een rechte kaarsvorm en zijn niet gebogen aan de punt. Maar het lijdt geen twijfel dat een G-spot vibrator die in de anus wordt ingebracht ook bij mannen erotische gevoelens zal opwekken. Toch moet dit speelgoed in vrouwelijke handen blijven.

Zijn G-spot vibrators ook geschikt voor seks met mijn partner?

Of je nou seks hebt met een vrouw of man, een G-spot vibrator is een verrijking voor alle erotische spelletjes. Hier zijn zelfs speciale vibrators voor, die allebei voor veel plezier zorgen.

Als je je seksuele ideeën met een man wilt uitleven, dan is een koppel vibrator precies het juiste speeltje voor jou. Deze vibrators hebben verschillende standen en stimuleren zowel je G-spot en clitoris als de prostaat vibrator van je partner. Of je legt de vibrator in de handen van je partner en laat je door hem of haar verwennen.

Hoe reinig en onderhoud ik mijn G-spot vibrator?

Je dient je G-spot vibrator na elk gebruik grondig schoon te maken. Zo ben je goed voorbereid op je volgende seks avonturen en hoef je je geen zorgen te maken over je gezondheid.

In principe kun je je vibrator schoonmaken met warm water en een milde zeep. Als uw speeltje groeven heeft, moet u daar extra op letten bij het schoonmaken. Er zijn ook speciale reinigingsmiddelen voor siliconen.

Om ervoor te zorgen dat de gevoelige slijmvliezen in de vagina bij opnieuw gebruik niet geïrriteerd raken, moet u het gebruik van agressieve ontsmettingsmiddelen vermijden. Laat de vibrator na het reinigen aan de lucht drogen. Zodat er geen pluisjes of stofdeeltjes op de vibrator kunnen komen. Daarna kan je hem het best opbergen in een stoffen of satijnen zakje.