Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Anaal Kralen kopen?

Geef je avonturen een extra sexy kick

Hoe en wanneer anaalkralen gebruiken?

Vooral bij het vrijen voor twee worden anale kralen vaak gebruikt voor die extra sexy kick. Maar anaal kralen met hun kleine en grote ballen verzoeten ook de plezierige momenten van vrienden van anale verwennerij tijdens solo-seks. Je kunt ze tijdens het voorspel sensueel en met voldoende glijmiddel inbrengen of laten inbrengen in je achterdeur. Daarna worden ze stuk voor stuk uitgetrokken. Snel of langzaam is helemaal aan jou.

Waar moet ik op letten bij het kopen van anaal kralen?

Als je jezelf wilt trakteren op een paar mooie anaal kralen, moet je eerst bedenken welke maat het beste bij je past. Als je weinig of geen ervaring hebt met anale speeltjes, moet je klein beginnen en het geleidelijk vergroten. Er zijn anaal kralen waarbij de diameter van de balletjes op een rij naar boven toe toeneemt en die met balletjes van dezelfde grootte.

Welke verschillende anaalkralen zijn er?

Zoals hierboven al beschreven zijn er anaalkralen in een stabiele vorm en in de vorm van flexibele anaal kralen. Alle modellen variëren in lengte en diameter van de ballen. Ook glad of gestructureerd en zoals de naam al doet vermoeden, zijn ze meestal rond. Maar er zijn ook modellen met ei- of hartvormige elementen. Het assortiment kan van tijd tot tijd worden gewijzigd of uitgebreid.

Onze anaalkralen zijn meestal gemaakt van siliconen. Silicone is een zeer zacht en huidvriendelijk materiaal en is daarom bijzonder geschikt voor aangenaam anaal gebruik. Maar er zijn ook anale kralen of anaalpluggen van metaal, kunststof of andere materialen. De brede basis voorkomt dat de ketting in de anus verdwijnt.

Wat is belangrijk bij het gebruik van anaalkralen?

Het maakt niet uit of je een professional of een beginner bent: gebruik altijd een geschikt smeermiddel en breng niets met kracht in. In tegenstelling tot de vagina wordt de anus niet vanzelf nat. Een voldoende hoeveelheid glijmiddel verhelpt dit snel en niets staat het plezierige spel met de achterdeur meer in de weg. Je moet ook bijzondere aandacht besteden aan hygiëne en je anale kralen niet met anderen delen. In ieder geval niet voordat je ze grondig hebt schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Hetzelfde geldt voor het inbrengen in de vagina: nadat de anaalparels jouw anus van binnenuit hebben gezien, mag je ze in geen geval vaginaal inbrengen, omdat dit tot infecties kan leiden. Ook geven veel anaalliefhebbers de voorkeur aan een anale douche.

Bij het uittrekken van de ballen dien je in het begin voorzichtig te werk te gaan en blessures te voorkomen. Probeer het uit, ontdek wat je leuk vindt en verhoog langzaam de intensiteit van je games met de anale kralen.

Wat is de beste manier om anaalkralen schoon te maken?

Na elk gebruik dient je jouw anaalparels grondig schoon te maken met warm water. Onder elk product in onze winkel vindt je product specifieke instructies. Je kunt ze daarna ontsmetten met een geschikte toy cleaner.