Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Maart SALE 💓 tot wel 75% korting   


filters

Flogger kopen?

De specialist in floggers.

Is een flogger een noodzakelijke accessoire voor BDSM?

Nee natuurlijk niet. Een flogger is echter een populair fetisj accessoire in de bondage- en SM-scene. Zoals je goed geraden hebt, wordt een flogger gebruikt voor straf. Floggers zijn er in verschillende soorten en vormen. Afhankelijk van de vorm kunnen ze eerder zacht straffen of intense pijnprikkels veroorzaken. Maar zoals bij elk liefdesspel geldt hetzelfde voor floggers: alles kan – niets hoeft. Je hoeft jezelf niet te dwingen om geluk te verslaan.

Waar moet ik op letten als ik een flogger wil kopen?

Als je een beginner bent in de wereld van straf, zijn zachtere zwepen ideaal. Of het nu gaat om een ​​leren zweep of synthetische materialen, dat is helemaal aan jou. Het materiaal van je eerste strafinstrument moet echter zacht zijn. Ook is het aan te raden een accessoire te kopen dat zo handig mogelijk is zodat het niet uit je hand glijdt als je er tegenaan stoot. De grote bullwhip mag alleen gebruikt worden door ervaren SM’ers.

Welke soorten BDSM-zwepen zijn er?

Een zweep is niet zomaar een zweep. De klassieke zweep met een lange riem wordt een bullwhip genoemd. Deze zweep is meer geschikt voor professionals omdat het hanteren ervan oefening vereist en er een niet onaanzienlijk risico op letsel is bij onjuist gebruik. Als een zweep meerdere riemen heeft, wordt het een cat-o’-nine-tail genoemd.
Floggers lijken veel op de Cat of Nine Tails, maar worden gekenmerkt door zachtere, meestal kortere bandjes. Vooral floggers zijn perfect voor beginners, omdat de zachte banden ook kunnen worden gebruikt om te aaien en er geen groot risico op blessures is. Deze zijn meestal ook niet zo pijnlijk, daarom wordt een zachte benadering gegeven.

Zijn zwepen alleen geschikt voor straf?

Ja en nee. Natuurlijk hoort het bij de BDSM scene om op de billen te slaan. Maar de zweep kan ook gebruikt worden voor zachte strelingen. Hier kan je profiteren van het individuele gevoel van een leren zweep of andere materiaaleigenschappen. Strijk zachtjes over de rug van je vastgebonden partner en speel met de verwachting tussen straf en tederheid. Het is in ieder geval een heel spannend gevoel op de blote huid voor je partner.

Waar moet ik op letten bij het straffen met een flogger?

Net als in het hele bondage-gebied is het belangrijk om een ​​veilig woord in te stellen. Hierdoor kun je snel een sessie beëindigen als een partner zich ongemakkelijk voelt of als hij verlost wil worden van fixatie en straf. Je moet het hanteren van de zweep heel voorzichtig benaderen en in het begin lichte slagen uitdelen. De intensiteit kan worden verhoogd naarmate de straf vordert. Je moet altijd naar je partner kijken om erachter te komen voor welke intensiteit en welk deel van het lichaam ze het liefst gestraft worden, want het wordt niet voor niets “plezierpijn” genoemd. Voor hem is het niet alleen straf, maar ook plezier. En dat wil je tot een maximum verhogen.