Klantenservice 071-3626162
Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Gratis bezorging v.a. €70
Discreet verpakt en bezorgd

Gratis Lipstick Vibrator bij ieder bestelling v.a. €30,-

Satisfyer

We heten alle mensen in de Satisfyer-wereld van harte welkom die hun seksualiteit met vertrouwen willen beleven, die openstaan voor nieuwe dingen en genieten van hun liefdesleven.
Mannen, vrouwen, vrijgezellen, stellen, homo’s, hetero’s, jong, oud – Satisfyer heeft met zijn brede assortiment het juiste product voor elke wens.

Satisfyer vind  dat seksueel welzijn nooit een kwestie van inkomen mag zijn. Hun hoogwaardige en elegant ontworpen producten zijn verkrijgbaar tegen toegankelijke prijzen, zodat iedereen die Satisfyer wil ervaren, dat kan. Bovendien worden al onze producten geleverd met 15 jaar garantie.

We geloven we dat seksualiteit een creatieve expressie is die wordt ervaren op een spectrum en dat elke genderexpressie oneindig en niet-binair is.
Je projecteert wat je voelt en wat je wilt onthullen. Met dat in gedachten gebruiken we termen als “hem” en “haar” als omschrijvingen, om u in het algemeen te helpen bij de producten die perfect zijn voor u en uw lichaam – u bent de artiest en wij zijn uw medium!