Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

BDSM Set

Spannend, nieuw of een aanvulling voor je collectie? Bekijk hier onze BDSM Sets. Nieuwsgierig naar de inhoud van de BDSM Sets? Handboeien, Kietelaars, Maskers of een cockring.. Je vindt het allemaal bij Cupido.nl

Opzoek naar een BDSM Set?

De specialist in Bondage.

Wat is Bondage eigenlijk?

Bondage gaat in de eerste plaats over de kunst van bondage, machtsspelletjes en de pijn van plezier. Deze rollenspellen stellen partners in staat zich onder te dompelen in een geheel nieuwe wereld van lust en onderwerping. De een speelt de actieve, dominante rol en de ander de onderdanige rol in het zachte SM-spel. In de regel wordt het onderdanige deel vastgebonden zodat er volledige vrijheid is.

Hoe kan je bondage leren?

Als je geïnteresseerd bent in bondage en SM voor beginners. Dan kun je suggesties en inspiratie opdoen via relevante online portals en films. Bepaalde bondage technieken werden daar uitgelegd in foto’s of video’s. Je merkt vast heel snel of rollenspel iets voor jou is. Dan gaan jij en je partner langzaamaan de bondagekunst proeven. Bij Cupido vind je een selectie geweldige bondage sets voor beginners.

Wat heb ik nodig voor bondage-rollenspel?

De basisuitrusting van bondage omvat voornamelijk riemen, touwen en boeien. Maar ook gags en kleding zijn een leuke extra toevoeging aan het rollenspel. Als je het SM-spel tot het uiterste wilt doorvoeren, blinddoek je je partner met een doek of masker. Dus het onderdanige deel is volledig geleverd. Fetisj accessoires, rijzweep, klemmen of zwepen kunnen veel toevoegen aan het SM-spel. De bondage accessoires zijn natuurlijk verkrijgbaar hier in onze shop.

Waar kan ik een BDSM set krijgen?

Een BDSM set staat ​​voor je klaar. We hebben een grote selectie BDSM-speelgoed in sets voor zowel beginners als gevorderden. Ideaal voor SM-beginners: onze bondage sets voor op bed, met zachte BDSM-boeien van satijn, veren kietelaars en oogmaskers.

Wat is vooral belangrijk bij bondage?

In ieder geval moet je van tevoren afspreken wie de dominante rol in het bondage-rollenspel mag spelen en wie onderdanig door de ander mag worden vastgebonden. Er moeten vooraf limieten worden gesteld. Grappige scenario’s en rollen kunnen ook worden gethematiseerd. Het is belangrijk dat je elkaar respect en vertrouwen toont en dat je vooraf een veilig woord vast stelt. Zo is spelen met kracht een absolute pleziergarantie!