Klantenservice 071-3626162
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis bezorging v.a. €70,-
Discreet verpakt en bezorgd

💝 KORTING op SATISFYER! Shop nu


filters

Drogist

Alles voor je intieme verzorging vind je natuurlijk ook bij MissSteel. Een goede voorbereiding is essentieel om jouw ervaring compleet en goed te laten verlopen.

Meer voor betere Seks, Verzorging & Hygiene

Wat zijn drogist artikelen?

In principe kunnen drogisterij artikelen worden onderverdeeld in vier categorieën: vrij verkrijgbare middelen zoals thee of zalven, schoonheids- en lichaamsverzorging, gezondheidsproducten en voedsel en schoonmaakproducten. Dit zijn artikelen die je in elke drogist kunt kopen. Het Cupido-assortiment is echter iets specialer. Deze drogisterij artikelen staan ​​in het teken van jouw lichamelijk en seksueel welzijn, gecombineerd met hygiëne artikelen zoals menstruatiecups en afgerond met desinfecterende sprays en glijmiddelen.

Welke drogisterij artikelen zijn er?

Je kan een kleurrijke selectie goedkope drogisterijartikelen verwachten voor jouw dagelijkse behoeften. Diverse glijmiddelen voorzien je in alle standen van de nodige portie. Menstruatie cups helpen je door de rode dagen van de maand en heerlijk geurende badproducten en massageoliën zorgen voor ontspannen, romantische avonden voor twee. Je vind er ook effectieve desinfecterende sprays voor jouw liefdes speelgoed, evenals een opberg etui voor jouw geliefde speeltjes.

Waarom zou ik drogisterij artikelen van Cupido kopen?

Bij Cupido draait alles om seksuele bevrediging. Dit omvat zowel een goed verzorgd lichaam en hygiëne. Daarom bieden wij je een selectie artikelen aan die zijn afgestemd op jouw behoeften. Een bodycrème moet niet alleen je huid verzorgen, maar je ook uitnodigen om je sensualiteit te ontdekken met zijn heerlijke geur en zachte consistentie. Een massageolie moet je ontspannende momenten geven en tegelijkertijd aanmoedigen om het weer weg te kussen. Drogisterij artikelen zoals vertragingsgels en seksuele versterkers helpen je om meer plezier in seks te ontdekken en we raden aan altijd een desinfecterende spray voor jouw geliefde toys in huis te hebben.

Wat is het verschil tussen persoonlijke verzorging en schoonheidsverzorging?

Lichaamsverzorging verwijst naar verzorgingsproducten die goed zijn voor je lichaam: bodylotion, badzout of bodyspray bijvoorbeeld. Maar ook zaken als ontsmettingsmiddelen en glijmiddelen vallen hieronder. Schoonheidsverzorging daarentegen heeft vooral betrekking op het gezicht. Alle producten die schoonheid dienen, zoals decoratieve cosmetica, vallen onder schoonheidsverzorging. Denk aan lipgloss of glinsterpoeder.

Waar is een hygiënespray voor?

Wil je je speeltje schoonmaken? Onze speciale hygiëne sprays zijn hier perfect voor. Je kunt ze ook gebruiken om je handen te desinfecteren.