Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Pulsator

Een pulsator is een stotende vibrator die gerichte stimulatie geeft aan de G-spot. De Stotende dildo is er niet alleen stotend maar ook met trillingen. Deze zijn hands-free te gebruiken en geven jouw het gevoel genomen te worden door een partner.

Wat is een pulsator?

Een pulsator is heel makkelijk gezet een stotende dildo die door mageneten  heen en weer bewegen in de sekstoy. Dus houd je er van om genomen te worden dan is een stotende dildo de perfecte partner in crime om jou dat plezier te geven.

Wat stimuleert deze stotende dildo nou precies?

De stotende sekstoy kan je g-spot of p-spot stimuleren. De stotende stimulatie van deze sextoy stimuleert dan de G-spot of de P-spot wat zal zorgen voor intense orgasmes!

wat is het verschil tussen een vibrator en een pulsator?

Pulsators en vibrators zijn niet hetzelfde! Vraag je jezelf af “Wat is een pulsator?” of vraag je je af wat het verschil is tussen een pulsator en een vibrator?

Wij geven je het antwoord. Een vibrator die trilt door sterke motoren en is daarom perfect geschikt voor de stimulatie van de clitoris. Deze sextoy trilt niet maar maakt stotende bewegingen die eigenlijk de penetratie na bootsen en is dus geschikt als vervanger voor vingeren.

Sextoys kopen bij cupido

Bestel vandaag voor 23:00 uw nieuwe Sextoy dan heeft u hem morgen al discreet in huis!