Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Boeien

BIND JE ZELF OF JE PARTNER VAST, NEEM DE CONTROLE EN DOMINEREN. IN DE BDSM WERELD ZIJN HANDBOEIEN OF ENKELBOEIEN ERG GELIEFD OM TIJDENS BIJVOORBEELD EEN ROLLEN SPEL GOED TE LATEN ZIEN WIE DE BAAS IS.

Waar gebruik je boeien voor

handboeien, enkelboeien of bedboeien worden gebruikt in de BDSM wereld om je partner vast te binden zo dat de meester alle controle heeft over de vast geboeide partner.

wat voor verschillende boeien zijn er?

Handboeien

Hanboeien worden gebruikt om de bewegingsvrijheid van de handen weg te nemen bij de partner. Zo kan de meester of meesteres alles doen met de vast geboeide persoon.

Enkelboeien

Enkelboeien worden gebruikt om de bewegingsvrijheid van de benen weg te nemen bij de partner. Zo kan de meester of meesteres alles doen met de vast geboeide persoon. De persoon die de enkel boeien draagt kan zo waarschijnlijk ook niet weg lopen.

Bedboeien

Bedboeien worden gebruikt om de partner vast te binden aan bed. zo kan je de hele bewegingsvrijheid ontnemen zodat je de partner kan domineren.

Sprijdstang

Dit word gebruikt om de armen en of benen van de partner te spreiden zodat er voldoende ruimte is om alles te kunnen doen.

Verschillende materialen boeien

Er zijn veel verschillende matrialen handboeien zoals van leer, ijzer of met veertjes. De opties in vormen en kleuren zijn eindeloos en zo is er voor ieder wat leuks. Leren handboeien worden vaak gebruikt door de ervaren BDSM liefhebber om dat deze van een sterk matriaal zijn gemaakt en daarom ook langer mee gaan dan de andere boeien. Metalen handboeien zorgen voor wat meer pijn en zijn daarom geschikt voor SM liefhebbers. als je met deze handboeien er ruig aan toe gaat kun je blauwe plekken of zelfs wonden ontstaan. Dan hebben wij nog Pluche boeien dit zijn zachte boeien met veertjes of een hele zachte stof die geen pijn doen aan de polsen of enkels. Deze zachte handboeien zijn daarom geschikt voor beginners. Je zou satijnen handboeien kunnen proberen die zijn erg zacht voor de huid en zijn perfect voor beginnende BDSMer of als koppel.