Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Massage producten

Verwen je partner met een massage door gebruik te maken van bijvoorbeeld een massage kaars of glijmiddel die ook voor massages geschikt is. Laat het voorspel maar beginnen!

Massage kaarsen

Een erotischere massage begint goed met de juiste producten. probeer daarom eens een massage kaars. Je steekt deze kaars aan en vervolgens word het kaarsvet warm en dit is geschikt om jouw partner mee te masseren. er zijn verschillende soorten geuren zoals kokos, mango en aardbei. probeer dit niet met een normale kaars!

Masssage oliën

Massage olie is een must have in de slaapkamer. Mocht je een lange dag hebben gehad je je wilt daarna even ontspannen met jouw partner? probeer dan eens een om te beginnen als voorspel eerst een massage die vervolgens uit kan lopen op een heftige avond. Cupido heeft veel verschillende merken en soorten massage olie. maar welke past bij jouw?

Welke massage olie past bij jouw?

Likbare massage ollie van Kamasutra

Kamasutra Likbare oliën voorspelolie op waterbasis zijn zacht op de huid en verwarmt. je kunt deze Aanbrengen op de gevoelige/erogene zones van het lichaam. Oil of Love is geen massageolie of glijmiddel maar een likbare olie. Met het pipetje druppel je gemakkelijk de likbare olie op de zones van jouw partner en kan het avontuur beginnen. enjoy!

Luxe massage producten van BodyGliss

BodyGliss gebruikt de hoogwaardige pure en duurdere variant dimethicone silicone olie in een hoog percentage wat een extreem glijdend vermogen geeft. Het in de meeste merken aanwezige goedkopere cyclopentasiloxane is weggelaten vanwege milieubezwaren. Verder is er Vitamine E en een aroma toegevoegd.

Massage en glijmiddel in 1

Je kunt massage gel/ glijmiddel gebruiken om je partner een heerlijke massage te geven als je vervolgens wilt afsluiten met een happy ending. je kunt het gebruiken in combinatie met condooms maar niet met siliconen sekstoys. Perfect voor lichaam-op-lichaam massages en intieme massages: compatibel met geslachtsdelen. Langdurig glijdend effect.

Body paint

Wat is er nou intiemer dan chocolade van elkaars lichaam aflikken? helemaal niks dus. geniet van elkaars lichaam met behulp van onze eetbare bodypaint waarmee je jouw partner kan versieren en vervolgedns kan schoon likken.