Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Siliconen vibrator

Een siliconen vibrator voelt zacht aan de buitenkant. Ook past dit materiaal zich aan de lichaamstemperatuur. Gebruik vooral een beetje glijmiddel op waterbasis voor nog meer genot.

Siliconen Vibrator

Wat zijn siliconen

Siliconen zijn synthetische stoffen met een groot aantal toepassingen. Ze zijn veelal hittebestendig en rubberachtig en worden daarom veelgebruikt voor het maken van sekstoys zoals de Siliconen vibrator

Is de Siliconen vibrator er in verschillende soorten?

Je hebt klassieke vibrators, stotende pulsators, G-spot vibrators en alle andere sekstoys die je maar kan bedenken worden gemaakt van siliconen. Siliconen speeltjes zijn namelijk erg zacht en fijn tijdens het gebruiken.

Siliconen vibrator schoonmaken

Hoe maak je voor en na gebruik jouw siliconen sekstoy schoon? je spoelt hem met warm water en een beetje neutrale zeep af en droogt hem vervolgens af met een droge doek. Je kunt je toy daarna nog schoner maken van een toy cleaner om alle bacteriën te doden.

Siliconen vibrator i.v.m. glijmiddel gebruiken

Wil je tijdens het gebruiken van jouw siliconen vibrator glijmiddel gebruiken dan raden wij alleen GLIJMIDDEL OP WATERBASIS aan. Bij het gebruik van glijmiddel op siliconen basis zal de sekstoy kapot kunnen gaan.

Siliconen Vibrator discreet bestellen

Bestel vandaag voor 23:00 jouw nieuwe vibrator dan heeft u hem morgen al veilig en discreet verpakt in huis!