Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Maart SALE 💓 tot wel 75% korting   


filters

Siliconen vibrator kopen

Een siliconen vibrator voelt zacht aan de buitenkant. Ook past dit materiaal zich aan de lichaamstemperatuur. Gebruik vooral een beetje glijmiddel op waterbasis voor nog meer genot.

Siliconen Vibrator

Wat zijn siliconen

Siliconen zijn synthetische stoffen met een groot aantal toepassingen. Ze zijn veelal hittebestendig en rubberachtig en worden daarom veelgebruikt voor het maken van sekstoys zoals de Siliconen vibator

is de Siliconen vibator er in verschillende sorten?

Je hebt klassieke vibrators, stotende pulsators, G-spot vibrators en alle andere sekstoys die je maar kan bedenken worden gemaakt van siliconen. Siiliconen speeltjes zijn namelijk erg zacht en fijn tijdens het gebruiken.

Siliconen vibrator schoonmaken

Hoe maak je voor en na gebruik jouw siliconen sekstoy schoon? je spoelt hem met warm water en een beetje neutrale zeep af en droogt hem vervolgens af met een droge doek. Je kunt je toy daarna nog schoner maken van een toy cleaner om alle bacteriën te doden.

Siliconen vibator ivm glijmiddel gebruiken

Wil je tijdens het gebruiken van jouw siliconen vibrator glijmiddel gebruiken dan raden wij alleen GLIJMIDDEL OP WATERBASIS aan. Bij het gebruik van glijmiddel op siliconen basis zal de sekstoy kapot kunnen gaan.

Siliconen Vibrator discreet bestellen

Bestel vandaag voor 23:30 jouw nieuwe siliconen vibrator dan heeft u hem morgen al veilig en discreet verpakt in huis!