Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Accessoires

Vind hier alle accessoires voor jouw sekstoys en eventuele andere benodigdheden. Ben jij je snoertje kwijt? Batterijen leeg? Vindt hier precies wat je nodig hebt

Opzoek naar nog iets extra´s voor bij uw bestelling

Bekijk dan onze Accessoires voor sextoys

Batterijen 

Sekstoys die aan gaan op batterij worden soms niet altijd met mee geleverd daarom kunt u hier alvast een setje kopen zodat uw nieuwe sekstoy meteen klaar is voor gebruik.

Condooms 

Condooms online kopen bij uw bestelling is super handig toch! vind hier de beste condooms van durex.

Kapjes luchtdruk vibrator

Bij het aanschaffen van een luchtdruk vibrator zit er altijd een standaard kapje op die je er af kunt halen 0m hem schoon te maken of re verwisselen voor een ander model kapje in bijvoorbeeld een grotere of kleineren maat. Alle lichaamsdelen  zijn natuurlijk anders en is het soms uitproberen wat voor u het beste werkt.

Opbergen

Het opbergen van een sekstoy kan natuurlijk op verschillende manieren je zou hem kunnen opbergen in de orginelen verpakking of natuurlijk in een leuke opbergdoos of tasje. Vind de leukste opbergdozen voor jouw sekstoys bij cupido.

Snoertjes

Snoertje van jouw sekstoy kwijt? Geen probleem vind hier jouw nieuwe of extra oplaad snoertje voor jouw Satisfyer, Womanizer of Svakom toy.

Accessoires voor sextoys bestellen

Bestel vandaag voor 23:30 dam heeft u het morgen al discreet in huis!