Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Luchtdruk Vibrator

Laat je overtuigen door onze fantastische selectie luchtdruk vibrators. De luchtdruk vibrators geven een stimulatie wat overeenkomt met een orale bevrediging. Het is een combinatie van een licht zuigende werking en luchtdruk pulsen. Deze vorm van stimulatie zorgt bij maar liefst 98% van de vrouwen voor een orgasme.

Het zuigende clitoris seksspeeltje.

Een Luchtdruk vibrator zuigt licht aan je clitoris en stimuleert de clit met luchtdruk pulsen. Een uitvinding uit Duitsland dat vanaf 2015 de seksspeeltjes markt om ver blies (letterlijk). En geen wonder, want geen ander soort sekstoy geeft zo gemakkelijk een orgasme als een luchtdruk vibrator. Womanizer was het eerste seksspeeltje met deze revolutionaire Pleasure-Air technologie. Later volgde copycat Satisfyer, maar ook Lelo en  We-Vibe spelen in op deze bestseller.

Hoe werkt een luchtdruk vibrator?

De naam zegt het al, deze werkt met lucht. Eigenlijk door luchtverplaatsing dat ontstaat door het bewegen van het membraan (als bij een speaker) in het kapje. De de opening van het luchtdruk speeltje wordt om de clitoris geplaatst en de luchtdruk pulsen stimuleren zo gemakelijk de clitoris. De clitoris wordt dus niet als bij trillende vibrators direct aangeraakt. Dit voorkomt over stimulatie. Ook is dit legendarische speeltje hierdoor kort na het eerste orgasme direct weer te gebruiken om wellicht tot een tweede of meerdere hoogtepunten te komen.

In de volgende afbeelding laten we je zien hoe de luchtdruk vibrator aangebracht wordt op de clitoris.

hoe werkt een luchtdruk vibrator blog

Krijg je gegarandeerd een orgasme van een luchtdruk sextoy?

Uit onderzoek blijkt dat 97% tot een orgasme komt met een luchtdruk vibrator. Dat is enorm veel. Waarom dit zo goed werkt? Door de luchtdruk pulsen en het lichte vacuüm stroom snel bloed naar de clitoris. Een gevoel van opwinding ontstaat hierdoor zeer snel. De indirecte constante zeer gerichte stimulatie helpt je vervolgens bijzonder rap tot een hoogtepunt.

Maar wees dus niet ongerust wanneer het de eerste keer bij gebruik van een luchtdruk speeltje niet lukt. Uiteraard speelt mee hoe lekker jij in je vel zit, hoe goed jij je kunt ontspannen en zelfs waar jij je in jouw cyclus bevindt speelt mee of misschien dat je reeds in de overgang bent. Pak een ander moment en probeer het nogmaals. Niets moet.. alles mag.