Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Vinger Vibrator

Een vinger vibrator mag er misschien een beetje raar uitzien maar is super leuk voor tijdens voorspel en gedurende de seks. Geef hem aan je partner of gebruik hem bij je zelf!

Vinger Vibrator kopen?

Tover jouw vinger om in een vibrator

Ben jij op zoek naar een vinger vibrator? Hieronder lees je al onze tips over dit leuke seksspeeltje.

Zijn vinger vibrators alleen voor voorspel?

De vinger vibrator is een perfecte manier om het voorspel te starten en zowel je partner als jezelf in extase te brengen. De vinger vibrator kan op veel verschillende plekken op het lichaam worden gebruikt.

Het is echter niet alleen bedoeld voor het voorspel, maar kan ook worden gebruikt voor plezierige masturbatie. Veel vrouwen vinden het heerlijk om de clitoris te stimuleren met de vibrator. Maar het apparaatje kan ook ongelooflijke gevoelens creëren op de anus, borsten of andere plekken. De vibrator kan niet alleen bij vrouwen worden gebruikt, maar ook bij mannen.

Vooral op de anus en eikel, het brengt de man ook in volledige extase en zorgt voor veel plezier. Het apparaat kan niet alleen worden gebruikt voor spannend voorspel, je kunt het ook gebruiken tot aan de climax als je spontaan plezier hebt.

Hoe sterk is de vibratie van vinger vibrators?

De vibratie van de vinger vibrators kan je veel plezier geven en een hardwerkende helper zijn. Er zijn verschillende modellen die anders worden behandeld en verschillende instellingen hebben. De meeste vinger vibrators hebben verschillende trillingsniveaus. Je kan dus zelf de juiste instelling kiezen om het genot intensief te voelen. Ook is het geen probleem om tijdens het vrijen van niveau te veranderen. Dit gaat namelijk heel gemakkelijk door een knopje op het apparaat te veranderen.

Door de verschillende instellingen heeft een kleine vinger vibrator voor ieder wat wils, hoe sterk de vibratie ook nodig is. Je kunt natuurlijk ook twee vingervibrators tegelijk gebruiken, elk met een ander trillingsniveau. Er zijn geen grenzen aan de verbeelding, en wat leuk is voor jou en je partner is toegestaan.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een vinger vibrator?

Door de vele verschillende modellen die worden aangeboden is het soms lastig om het overzicht te bewaren. Het is belangrijk dat je voordat je een aankoop doet, je bedenkt welke eigenschappen voor jou persoonlijk belangrijk zijn bij een vinger vibrator.

Wat moet hij zeker hebben en waar kun je zonder? Je kunt dan op zoek gaan naar een geschikte vibrator voor jou. Je moet ervoor zorgen dat het goed wordt beoordeeld en is gemaakt door een gerenommeerde fabrikant die staat voor kwaliteit. Online is een hele reeks zeer goed beoordeelde vinger vibrators beschikbaar, die al veel kopers volledig hebben overtuigd en die staan ​​voor kwaliteit.

Wie zou een vinger vibrator moeten krijgen?

Een vinger vibrator is een modern seks speeltje dat iedereen kan gebruiken. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al wat meer ervaren bent in het gebruik van seks speeltjes. De vibrator is een fijne toevoeging bij het vrijen met je partner. Zeker als je nog geen ervaring hebt met speelgoed, is het apparaat een perfect begin om langzaam de verschillende speeltjes onder de knie te krijgen.

De vinger vibrator is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan op zeer verschillende plaatsen over het hele lichaam worden gebruikt. Het is niet zo dat een vinger vibrator alleen voor masturbatie wordt gebruikt, het zorgt gewoon voor enorm veel plezier, dus het is de moeite waard om het op te nemen in je vrijen met je partner om de extase en het plezier nog verder te vergroten.

Hoe reinig en onderhoud ik mijn vinger vibrator?

Vinger vibrators moeten altijd direct na gebruik worden schoongemaakt. Gewoonlijk is het voldoende om het apparaat kort in te zeep en af ​​te wassen met warm water. Daarna moet het opnieuw worden gedroogd met een papieren handdoek of een katoenen doek. Directe reiniging na gebruik is ook belangrijk omdat sperma, oliën en smeermiddelen het gemakkelijkst direct daarna worden verwijderd. Zorg er daarnaast altijd voor dat er geen zeepresten op de vingervibrator achterblijven om een ​​mogelijk zeer onaangenaam branderig gevoel in de vagina te voorkomen bij het volgende gebruik.

Met een schoongemaakte vibrator kan het plezierige spel de volgende keer opnieuw beginnen en kan zonder veel moeite van het intense gevoel van het speeltje worden genoten.