Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Buttplug

Welkom in de wereld van buttplugs! Vind de buttplug die bij jou past. Cupido heeft een groot aanbod aan buttplugs is allerlei maten en kleuren en van verschillende materialen. Neem een kleiner formaat als beginner, of een set met verschillende maten om het spel op te bouwen. Ben je al iets gewend neem dan een maatje groter of misschien eentje met vibraties.

Buttplug kopen?

Verhoog het genot met een Buttplug.

Waar zijn butt plugs voor?

Afhankelijk van je voorkeuren kunnen butt plugs veel verschillende taken vervullen. Sommige vrouwen voelen zich graag helemaal “gevuld”. Het verhoogt het genot tijdens vaginale geslachtsgemeenschap aanzienlijk. Verder kan de buttplug ook gebruikt worden om je voor te bereiden op de aanstaande anale geslachtsgemeenschap. De sluitspier wordt uitgerekt, waardoor penetratie gemakkelijker wordt.

Beide partners kunnen hun lust aanzienlijk vergroten door een plug te gebruiken. Bij mannen wordt de prostaat gestimuleerd. Hiervoor kunnen ook speciale uitvoeringen voor worden gebruikt. Zo zijn er opblaasbare pluggen die met een handpompje vergroot kunnen worden terwijl je ze draagt. Als je de stimulatie van de plug bijzonder prettig vindt, kun je een variant kopen die trilt. Ook het dragen van pluggen in het dagelijks leven wordt steeds populairder. Op deze manier kunnen de zeer modieuze varianten bewust worden gebruikt in het voorspel. Als je zelf weinig ervaring hebt met anale gimmicks. Kan je een plug gebruiken om deze langzaam te benaderen en zelfs zonder partner van dit speciale gevoel te genieten.

Kunnen  butt plugs verdwalen?

De angst om een ​​buttplug te verliezen is totaal ongegrond. Enerzijds is het speelgoed zo gevormd dat het de cirkelspier praktisch omsluit en stevig blijft zitten. Aan de andere kant staat de typische bewegingsrichting van het rectum, niet toe dat speelgoed van deze grootte verloren gaat.

Het dragen van een plug, ook een kleinere versie die geschikt kan zijn voor alledaags gebruik, is nooit een probleem. Het speelgoed kan zorgeloos worden gebruikt, want plezier en genieten staan ​​centraal.

Waarom worden butt plugs ook wel anaalpluggen genoemd?

Butt plugs worden vanwege hun kenmerkende vorm ook wel anaal pluggen genoemd. Deze vorm is geoptimaliseerd voor de sluitspier, zodat bijvoorbeeld vaginaal gebruik praktisch onmogelijk is. De term wordt voornamelijk gebruikt vanwege de strakke pasvorm van een plug.
De conische, toelopende vorm van de plug zorgt ervoor dat het speeltje automatisch op zijn plaats wordt gehouden door de anale sluitspier. Op deze manier is ook in het dagelijks leven een stevige grip gegarandeerd. De buttplug sluit letterlijk de sluitspier af.

Welke soorten butt plugs zijn er?

Zoals met veel andere seks speeltjes, zijn er verschillende soorten. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en misschien vind je glazen pluggen niet zo geweldig, maar je houdt echt van roestvrijstalen versies. Naast varianten in verschillende maten zijn er natuurlijk een paar bijzondere uitvoeringen.

Zo zijn er varianten waarbij een kanaal is geïntegreerd waardoor vloeistoffen in de endeldarm kunnen worden gebracht. Andere varianten zijn bedoeld voor mannen. De prostaatplug heeft een gebogen vorm zodat de prostaat bij het inbrengen uiterst nauwkeurig wordt gestimuleerd. Meestal is deze variant met een ingebouwde vibratiemotor.

Bij het zogenaamde pet play worden butt plugs gebruikt die eindigen in een soort staart. Een ankerplug wordt gebruikt wanneer extreme strekking van de sluitspier moet worden bereikt. De schacht van deze plug is in tweeën gedeeld en spreidt uit wanneer deze in de anus wordt ingebracht.

Hoe reinig en onderhoud ik mijn butt plugs?

Goede seks is sterk afhankelijk van hygiëne. Maak je butt plugs daarom voor en na gebruik grondig schoon. De reiniging is vooral afhankelijk van het materiaal waarvan een plug is gemaakt. Roestvrijstalen en glazen plugs zijn bijzonder eenvoudig te reinigen.

Warm water en een milde zeep zijn meestal voldoende. Bij varianten van siliconen of gelei is de situatie anders. Hier kan het zinvol zijn om een ​​speciale reinigingsgel te gebruiken. Die compatibel is met het materiaal van de buttplug. Dit voorkomt niet alleen infecties, maar zorgt er ook voor dat het speelgoed lang kan worden gebruikt.