Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Handboeien

NEEM DE TOUWTJES IN HANDEN DOOR JE PARTNER VAST TE BINDEN. VIND DE BESTE HANDBOIEN VOOR TIJDENS BDSM BIJ CUPIDO.NL

Handboeien kopen?

Veilige handboeien voor spannende Bondage spellen.

Welke handboeien zijn geschikt voor beginners?

Vrijwel alle handboeien zijn geschikt voor zowel bondageprofessionals als beginners. Het is belangrijk dat je voordat je koopt, controleert of de handboeien een veiligheidsbeugel hebben. De meeste modellen in onze winkel hebben dat. De kleine hendel bevindt zich op de gesp en opent de boeien onmiddellijk wanneer erop wordt gedrukt. Op deze manier kan de gebonden persoon zich op elk moment bevrijden als hij zich onwel voelt, het spel onmiddellijk wil beëindigen of als de sleutel niet meer kan worden gevonden. Daarnaast zijn er goedkope handboeien voor beginners, waarmee je het pittige bondagespel kunt uitproberen. Pluche boeien zijn bijzonder zacht en beschermen de polsen tegen ongemakkelijke drukpunten. Vooral als het een beetje wild wordt. Als dat nog steeds te moeilijk voor je is, kun je ook eerst onze siliconen handboeien of andere boeien proberen.

Waar moet ik op letten bij handboeien?

Het is belangrijk dat de breedte van de boeien kan worden aangepast. Bondage gaat over vastbinden en spelen met kracht of maximale overgave. De onderdanige partner zou niet in staat moeten zijn om zichzelf uit zijn boeien te bevrijden. Als je erg gevoelig bent voor pijn of de neiging hebt om blauwe plekken te krijgen, gebruik dan liever pluche handboeien of boeien van satijn of leer. Je kunt er ook geweldige bondage-rollenspellen mee doen. Bovendien moet het materiaal worden gecontroleerd voordat de handboeien in het water worden gebruikt. Sommige metalen kunnen roesten, andere (zoals roestvrij staal) niet.

Wat gebeurt er als ik de handboeiensleutel verlies?

Het mooie van veel bondage handboeien is dat je ze zonder sleutel kunt openen. Met een heel eenvoudig klikmechanisme of een klein veiligheidshendeltje. Deze boeien zijn perfect voor bondagespellen, omdat je in het heetst van de SM-strijd de toetsen niet in de gaten hoeft te houden, maar je volledig kunt toeleggen op het rollenspel. Het plezier wordt dus gegarandeerd geen frustratie! In het geval van handboeien die niet kunnen worden geopend met een veiligheidshendel. Raden we aan je de sleutels op een gemakkelijk bereikbare plaats in de buurt van jouw komedie leggen voordat je ze vastmaakt.

Hoe vertel ik mijn partner dat ik hem/haar wil vastbinden?

Als je je partner met handboeien aan het bed wilt vastbinden, praat er dan gewoon openlijk met hem over. Je kunt het gesprek bijvoorbeeld beginnen met een vraag: “Heb je er ooit aan gedacht om vastgebonden te worden tijdens seks?” en kijk dan hoe hij/zij reageert. Misschien kun je dan op zoek gaan naar een paar boeien die je kunt gebruiken voor je bondage-rollenspel. Als je het rustig en voorzichtig wilt doen met de zachte SM, kun je het beste een paar zachte pluche handboeien kopen. Een ander idee is om mooie handboeien te kopen, ze in cadeaupapier te verpakken en ze met een knipoog te geven voor de juiste gelegenheid. Afhankelijk van of je openlijk praat over seks en fantasieën in je partnerschap, of je partner van verrassingen houdt, moet je voor jezelf de meest elegante manier vinden.

Hoe vertel ik mijn partner dat ik vastgebonden wil worden?

Ook hier moet je het onderwerp handboeien en boeien eerst voorzichtig benaderen in een gesprek over zachte bondage of SM. Misschien fluister je op een intiem moment in het oor van je partner dat je graag door hem geboeid aan het bed zou willen. Hij zal zeker geen nee zeggen tegen je bondagefantasie.