Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd

Cupido

Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Januari SALE 💓 tot wel 75% korting   

Clitoris Vibrator

Stimuleer je clitoris met een heerlijke clitoris vibrator. Deze is speciaal ontwikkeld om alleen de clitoris te verwennen. Maak kennis met deze toy en beleef de ene na de andere orgasme.

Meer Pussy Lovers

Wat is een Clitoris Vibrator?

Een Clitoris vibrator is een vibrator die gericht is op clitoris stimulatie met behulp van trillingen of luchtdruk stimulatie. Er zijn verschillende vormen en soorten clitoris vibators zoals App bedienbaar,Bullet,Luchtdruk Vibrator, Oplegvibrator, Pin-pointVinger Vibrator en de Wand Vibrator.

Welke verschillende Clitoris Vibrators zijn er?

App bedienbaar

Een app bedienbare vibrator is bedoeld om je partner de controle te laten nemen over de snelheid en variaties van trillingen van de vibrator. Zo zijn er vibrators met een afstandsbediening waar bij je dus makkelijk van dicht bij de vibrator kan besturen. er zijn ook vibrators die via een app bedienbaar zijn wat ook goed kan worden gebruikt voor verre afstand relaties of voor in open ruimtes.

Bullet

De bullet vibrator is een kleine maar wel hele sterke vibrator die makkelijk mee te nemen is. Door het kleine formaat zijn deze toys makkelijk in gebruik en goed geschikt als eerste sextoy. Bullet vibrators danken hun naam aan de vorm van een bullet ofwel kogel.

Luchtdruk Vibrator

Word om ver geblazen door ons fantastische aanbod luchtdruk vibrators. De luchtdruk vibrators geen je het gevoel van een orale bevrediging. Het is een combinatie van een licht zuigende werking en luchtdruk pulsen. Deze vorm van stimulatie zorgt bij maar liefst 98% van de vrouwen voor een orgasme.

Oplegvibrator

Plaats de opleg vibrator tegen je clit en schaamlippen en dgeniet van intense orgasmes met behulp van de trillingen. Ontdek wat je allemaal met een opleg vibrator kan doen gebruik hem bijvoorbeeld ook eens op je tepels of andere gevoelige plekjes bij je partner. 

Pin-point

en pin-point vibrator heeft meestal een lang steeltje of spits uiteinde die krachtige, circulerende trillingen geeft aan alle erogene zones, inclusief de tepels, clitoris of schaamlippen.

Vinger Vibrator

Een vinger vibrator mag er misschien een beetje raar uitzien maar is super leuk voor tijdens voorspel en gedurende de seks. Geef hem aan je partner of gebruik hem bij je zelf! 

Wand Vibrator

De wand massager vibrators staan bekend als ultiem orgasme speeltje. Ze komen voor in verschillende vormen en maten. Geniet van een full body massage waarbi de meest intieme plekjes niet worden overgeslagen.

Clitoris Vibrator online kopen en discreet bestellen

Bestel vandaag voor 23:00 jouw nieuwe clitoris vibrator dan heeft u hem morgen al discreet in huis.