Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Maart SALE 💓 tot wel 75% korting   


filters

Opzoek naar een penis sleeve?

Zorg voor meer plezier tijdens het vrijen.

Wat is een penis sleeve?

Een penis sleeve, koker of penismanchet is een veelzijdig liefdesspeeltje. Gemaakt van TPE, siliconen of latex, het omsluit je beste stuk stevig en zorgt zo voor meer plezier bij het vrijen. Enerzijds win je in omtrek en, afhankelijk van het model, in lengte. Aan de andere kant geven peniskokers met noppen of vibraties je partner een intense stimulatie.

Voor wie zijn penis sleeves geschikt?

Penis sleeves zijn ideaal voor avontuurlijke stellen die meer pit in hun seksleven willen. Maar je kunt hem ook over een dildo of vibrator trekken en jezelf hete momenten bezorgen. Sommige modellen kunnen met de juiste uitrusting als strap-on worden gedragen – spannende rolwisseling gegarandeerd!

Wat zijn de voordelen van penis sleeves?

Seks met een penis sleeve kan je uithoudingsvermogen verbeteren. Bovendien wordt je joy-dispenser groter en, afhankelijk van het model, ook in lengte. De sprankelende liefdesspeeltjes zijn heerlijk veelzijdig. Talloze maten en varianten zorgen voor meer plezier en sensuele afwisseling in het vrijen. Of het nu gaat om een ​​peniskoker met noppen met vibratie of een natuurlijk ogend exemplaar met een eikel en veelbelovende aderen: dankzij het grote aanbod vind je zeker een geschikt model!

Waar moet ik op letten bij het gebruik van penis sleeves?

Rekbare penis sleeves van TPE passen zich wonderbaarlijk flexibel aan de grootte van de penis aan. Je schuift ze eenvoudig als een condoom over je stijve penis en het plezier kan beginnen. Maar gebruik nooit een peniskoker als vervanging voor een condoom, ze zijn niet geschikt als anticonceptie of bescherming tegen ziektes!

Penis sleeves zonder testikelring zijn niet geschikt voor anale geslachtsgemeenschap! Door het ontbreken van fixatie kan de sleeve gemakkelijk afglijden als er veel glijmiddel in het spel is of als er iets bijzonders gebeurt. Als het niet door de testikelring wordt vastgehouden of gefixeerd, kan het te ver in het rectum glijden en verdwijnen.

Een XXL peniskoker, die je beste stukje van de eikel tot aan de testikels volledig omsluit, past zich met een beetje glijmiddel wonderwel aan je anatomie aan. Reiniging en onderhoud is eenvoudig: was de peniskoker na gebruik af met water en een beetje milde zeep en geef hem een ​​paar scheutjes Toy Cleaner. Ze is al klaar voor haar volgende grote optreden!

Kan ik een penis sleeve gebruiken met een condoom?

Zelfs als de toepassing vergelijkbaar is: peniskokers zijn liefdesspeeltjes en geen voorbehoedsmiddelen. De combinatie met conventionele condooms wordt niet aanbevolen. Omdat de verhoogde wrijving onaangename gevoelens kan veroorzaken en het rubber gemakkelijker kan scheuren. Sommige condooms zijn speciaal ontworpen voor gebruik met liefdesspeeltjes. Details zijn te vinden op de respectievelijke verpakkingen!