Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Maart SALE 💓 tot wel 75% korting   


filters

Lust opwekkers

Het kan wel eens voorkomen dat jij of je partner moelijker in de mood komen. Door het gebruik van een lustopwekker zal je binnen no time weer zin hebben om met je partner te vrijen

Lust opwekkers kopen?

Neem een kijkje in ons assortiment.

Wat zijn lust opwekkers?

Een lust opwekker is een middel om het verlangen te stimuleren en te vergroten. Het heeft een specifiek irriterende en stimulerende werking op het seksuele verlangen, op de geslachtsorganen, op seksuele aantrekkingskracht en het genotsgevoel. De zogenaamde opwekkers zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar als lichaamscrèmes of verzorgingspoeders.

Welke lustopwekkers zijn er in de winkel?

We hebben verschillende lust opwekkers in vele vormen en concentraties voor je. Het productassortiment strekt zich uit van crèmes en druppels tot massageolie.

Wat is een verzorgingspoeder?

Verzorgingspoeders of lichaamspoeders worden vaak gemengd met glans, afrodisiaca en feromonen. Poeder met glans kan dus op het decolleté of op de benen worden aangebracht. Het is er in elke denkbare geur en smaak. Soms kan ook lichaamspoeder gekust worden en zo het verlangen nog meer opwarmen.

Waar is een hygiënespray voor?

Met een hygiëne spray desinfecteer je je speelgoed en maak je ze vrij van bacteriën. Daarna kun je je love toy weer wassen met milde zeep en dan is hij klaar voor het volgende warme gebruik.