Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2

Koppel toys

Wil je samen met je partner eens iets nieuws uit proberen in bed ? Bekijk dan het grote aanbod koppeltoys bij cupido. Er zijn een heleboel verschillende soorten speeltjes zowel voor man-man, vrouw-vrouw en man-vrouw. Ontdek samen met jouw partner de wereld van sekstoys.

Opzoek naar koppel toys?

Verbreid je seksuele avonturen.

Wat voor koppel toys zijn er?

Natuurlijk kun je als koppel ook alle seks speeltjes gebruiken die je plezier en vreugde bij elkaar brengen. Verwen elkaar met je favoriete vibrators, masturbators of trakteer elkaar op een massage. Koppel toys zorgen echter voor een stimulatie bij beide bed partners.  Cockringen met vibratie of een gestructureerde clitorisstimulator zorgen ook voor een stevige erectie en verwennen de clitoris van de vrouw met effectieve stimulatie bij elke stoot. Anale speeltjes kunnen gedeeld vrijen ook verrijken met onvergetelijke stimulatie.

Multifun vibrators inspireren zelfs met talloze toepassingsmogelijkheden en dubbele dildo’s kunnen ook beide partners stimuleren tijdens seks. Maar ook bondageaccessoires, boeien, oogmaskers, penispompen, vaginapompen of verenkietelaars. Zelfs regelmatige training met liefdesballen – verrijken het liefdesleven van koppels met spanning, sensualiteit en afwisseling.

Helpen koppel toys tegen een dutje in bed?

Er kunnen veel redenen zijn voor seksuele onwil. Als er emotionele, psychologische of fysieke oorzaken zijn die een sekspauze veroorzaken, zijn seks speeltjes helaas geen algemene oplossing voor meer seks. Als het vervelende alledaagse leven echter net is binnengeslopen, op de een of andere manier. Of de aantrekkingskracht ontbreekt en je klaar bent om samen een frisse wind in de doos te brengen. Kunnen seks speeltjes voor koppels een uitstekend idee zijn.

Moet je seks speeltjes voor koppels blijven gebruiken na het daten?

Daar verschillen de meningen. Als het seks speeltje is gekookt of anderszins grondig is schoongemaakt en gedesinfecteerd. Dan zou je het in theorie zonder aarzelen kunnen gebruiken na een relatie met een andere partner. Veel mensen vinden dit echter een afschrikmiddel. Vooral bij one night stands. Anderen zijn er helemaal open over. Dat kun je echter niet van tevoren weten. Probeer deze vragen daarom vooraf in een open gesprek op elegante wijze te verduidelijken.

Welke koppel toys verwennen beide partners tijdens de seks?

Tenzij het om voorspel gaat of om het verwennen van je partner zonder persoonlijk voordeel – is het altijd goed als beide partners tegelijkertijd waar voor hun geld krijgen. Een goede keuze hier zijn bijvoorbeeld de Multifun vibrators, die met hun vele toepassingsmogelijkheden zowel tijdens het voorspel als tijdens de geslachtsgemeenschap kunnen worden gebruikt. Met meerdere motoren en een ergonomische vorm kunnen ze creatief worden gebruik. Ze stimuleren de tepels, eikel, testikels, schaamlippen of clitoris met veel verschillende vibratiecombinaties en programma’s.

De U-vormige vibrators worden vaginaal ingebracht en verwennen de clitoris van de vrouw met de schacht aan de buitenkant en van binnenuit oefenen ze extra druk uit op de G-spot tijdens de seks. Terwijl het van binnen en van buiten trilt, voelt het lekker strak voor de man en ook hij kan de vibratie op zijn penis voelen. Andere seks speeltjes voor stellen die beide tegelijk verwennen zijn echter ook vibrerende penisringen of testikelringen die zijn aangesloten op een anaalplug. Maar zoals eerder vermeld, seks speeltjes voor koppels en singles kunnen niet over de hele linie worden gescheiden. Omdat elke pleziermaker ook samen kan worden gebruikt. Sommige stellen houden er bijvoorbeeld ook van om elkaar te verwennen met hun favoriete speeltje of spannend voorspel te creëren met app-speelgoed of stimulators.