Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Glas Dildo

Probeer eens een glazen dildo voor temperatuur spel. Dit houdt in dat je de glazen dildo warm of koud kan worden wat kan zorgen voor een warm vol gevoel van binnen of ijskoude rillingen.

Wat is er bijzonder aan een Glazen dildo

Een glazen dildo is anders dan een dildo gemaakt van bijvoorbeeld siliconen. Deze is helemaal gemaakt van dik verguld glas en zal een daarom niet mee buigen met de vorm van je vagina of anus. Een dildo van glas is hypo-allergeen dit betekent dat je er GEEN allergische reactie van kan krijgen het materiaal van de dildo.

Waarom gebruik je een glazen dildo

Door het gebruik van een glazen dildo zal dit een vol gevoel geven en een glazen dildo kan zich aanpassen aan een tempratuur waar door dit ook een extra sensatie van gevoel geeft.

Kan ik glijmiddel gebruiken met een glazen dildo

Bij het gebruiken van een glazen dildo kan je alle glijmiddelen gebruiken dit zal geen effect hebben op het materiaal.

Kan een glazen dildo breken of glassplinters vrijkomen?

Nee dit kan niet gebeuren een glazen dildo kan tegen een stootje dus ook als je hem laat vallen zal deze niet snel stuk gaan. Een glazen dildo is uit een stuk vormgegeven, dit betekent dus dat er geen glassplinters aanwezig kunnen zijn. Mocht je dildo toch gevallen zijn raden wij wel aan deze als nog even te checken want elke sekstoy kan natuurlijk wel beschadigen. mocht er een beschadiging op de dildo zitten raden wij toch aan deze niet meer te gebruiken en te recyclen in de glasbak! Ja je glazen dildo kan gewoon in de glasbak en is 100% recyclebaar.

Een glazen dildo anaal gebruiken

Waar moet je opletten als je een glazen dildo voor anaal gebruik wilt kopen.

  • De dildo moet dan een smalle top hebben
  • Platte onderkant
  • Mocht je nieuw zijn met anale penetratie dan raden wij aan  om te beginnen met een niet al te grote glazen anale dildo. Voor de beginners raden wij een glazen buttplug aan

Tempature play met een glazen dildo

Wat is temprature play met een glazen dildo. Glas neemt voor een langere tijd een bepaalde tempratuur aan dus wil jij eens een ijskoude sensatie voelen of toch voor iets hots.

Hoe maak ik mijn glazen dildo koud of heet ?

  • Maak van te voren je dildo altijd even goed schoon zodat er geen bacteriën op je dildo zitten.
  • De meest eenvoudige manier om hem warm of koud te maken is door hem even onder de koude of warme kraan te houden. Blijf onder tussen even voelen of de dildo de de juiste tempratuur al heeft aangenomen.
  • Is hij de juiste tempratuur dan ben je helemaal ready om hem te gaan gebruiken. Ga jij voor een koude sensatie probeer dan een verkoelende glijmiddel er bij en voor een warm gevoel van binnen kun je een verwarmende glijmiddel proberen.

Glazen dildo Reinigen

Probeer na gebruik van de glazen dildo deze zo snel mogelijk schoon te maken om verspreiding van bacteriën te voorkomen. Je kunt je glazen dildo op verschillende manieren schoonmaken:

  1. Onder de kraan, Maak met warm water en natuurlijke zeep. Zorg dat je alle plekjes goed schoonmaakt! Spoel vervolgens alle zeep resten goed af dit is zeer belangrijk.
  2. Toycleaner, Breng de toycleaner aan over de gehele dildo op alle plekjes! Laat het vervolgens even intrekken. Leg hem dan niet ergens neer maar houd hem even vast! Haal vervolgend de toycleaner resten van de dildo af met een droge schone doek.
  3. Vaatwasser, JA DAT KAN! Stop je glazen dildo ALLEEN in de vaatwasser dus zonder koffie kopjes of viezen boorden. Zet je vaatwasser aan zonder vaatwastablet dus alleen water laten lopen. Dit kan namelijk de ph waarde van je vagina verstoren. Vervolgens kun je hem drogen met een schone doek.

Glazen dildo bestellen bij cupido

Bestel vandaag voor 23:30 jouw Glazen dildo bij cupido dan heeft u hem morgen al discreet in huis!