Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Siliconen buttplug kopen

Het voordeel van een siliconen buttplug is dat deze lekker zacht aanvoelt. Ze zijn verkrijgbaar in vele maten, vormen en kleuren. Gebruik een buttplug solo of met je partner en ontdek de mogelijkheden. Gebruik alleen glijmiddel op waterbasis bij een buttplug van siliconen.

Siliconen Buttpugs

Het voordeel van siliconen buttplugs

Het voordeel van een buttplug gemaakt van siliconen is dat hij heel zacht aan voelt en licht mee kan buigen met de vorm van je anus. Ook past de siliconen zich aan aan de lichaamstempratuur en heeft deze dat standaard al een beetje waardoor hij in tegenstelling van een glazen of metalen buttplug niet koud aan voelt.

Glijmiddel gebruiken in combinatie van siliconen buttplugs

Wij raden het gebruik van glijmiddel aan als u een buttplug gebruikt. Tijdens het gebruiken is het verstandig om alleen GLIJMIDDEL OP WATERBASIS te gebruiken! Mocht u toch glijmiddel op siliconen basis gebruiken is er een kans dat de buttpug niet lang mee gaat. Zo zijn er verschillende analen glijmiddel op waterbasis die veilig te gebruiken zijn in combinatie met de siliconen buttplugs.

Hoe maak je een buttplug schoon

Goede seks is sterk afhankelijk van hygiëne. Maak je butt plugs daarom voor en na gebruik grondig schoon. De reiniging is vooral afhankelijk van het materiaal waarvan een plug is gemaakt. Roestvrijstalen en glazen plugs zijn bijzonder eenvoudig te reinigen.

Warm water en een milde zeep zijn meestal voldoende. Bij varianten van siliconen of gelei is de situatie anders. Hier kan het zinvol zijn om een ​​speciale reinigingsgel te gebruiken. Die compatibel is met het materiaal van de buttplug. Dit voorkomt niet alleen infecties, maar zorgt er ook voor dat het speelgoed lang kan worden gebruikt.

Siliconen buttplugs kopen

Bestel vandaag voor 23:30 jouw siliconen buttplug dan heeft u hem morgen al discreet in huis!