Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Maart SALE 💓 tot wel 75% korting   


filters

Opzoek naar een bal gag?

Snoer je partner de mond.

Wat is een bal gag?

In de bondage- en SM-scene is een gag een fetisj accessoire dat in de mond van de partner wordt geduwd en vervolgens wordt gesloten met een riem aan de achterkant van het hoofd. De onderdanige partner kan door de bal gag niet langer praten of bezwaar maken tegen de straffen van zijn dominante bondagepartner. Bal gags voor tintelend bondage-voorspel zijn meestal uitgerust met een prop bal. Veel modellen hebben echter ook een open ring als gag of een grendel die doet denken aan een paardentuig.

Waar kan ik een gag kopen?

Op Cupido vind je natuurlijk een groot aanbod gags met bal gags. Een spannend assortiment gags en ander SM-speelgoed wacht hier op je. Als je nog steeds niet zeker bent bij het kopen van de gag, kun je het bij instapmodellen houden. Ervaren SM-artiesten zullen genieten van gags met lederen hoofdharnassen.

Moet ik toestemming van mijn partner vragen voordat ik hem de bal gag om doe?

In elk geval. Omdat de grap het de drager onmogelijk maakt om hun veilige woord uit te spreken voor het verbreken van bondagespel, is er veel vertrouwen en wederzijds respect bij betrokken. Idealiter benaderen beginners dit type spel met geperforeerde bal gags of ringvormige gags. Hierdoor kan de vaste partner ongehinderd ademen en wennen aan de spreiding van de mond.

In principe mogen alle bondage- en SM-praktijken alleen met wederzijdse instemming worden beoefend. Om de grenzen van je partner in bondage-rollenspel niet te verleggen, moet je eerst bespreken wat jullie allebei leuk vinden en of het gebruik van grappen voor jullie beiden een optie is. Niet iedereen wil elk fetisj item proberen tijdens het voorspel.

Kan ik een bondage gag gebruiken met boeien?

Ja, natuurlijk kun je een bal gag in combinatie gebruiken, zolang je er maar allebei van geniet. Net als een ondoorzichtig masker, voegt de gag een nieuwe dimensie toe aan het rollenspel en kan het een spannende toevoeging zijn. Er zijn zelfs gags die via je harnas aan boeien en bondagetouwen kunnen worden vastgemaakt. Daarmee heb je een SM-speeltje van topklasse.

Kan de bal gag mijn tanden beschadigen?

Bij correct gebruik kunnen uw tanden niet worden beschadigd door de gag. Onze gags hebben meestal een bal/ring die is gemaakt van siliconen, TPE, latex of rubber. Sommige zijn gemaakt van massief ABS-kunststof. Als de bal gag voor een langere periode moet worden gedragen, zijn zachtere materialen zoals siliconen beter. De knevelriemen zijn verstelbaar, zodat ze kunnen worden aangepast aan elke drager. Exotische gags zijn gemaakt van massief glas. Deze zijn meer geschikt voor ervaren bondagevrienden.