Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Toy cleaner

Het is belangrijk om je sekstoys goed schoon te houden na gebruik om de levensduur te verbeteren en het allemaal hygiënisch te houden tussen de lakens.

Opzoek naar een toy cleaner?

Vind diverse toy cleaners in ons assortiment.

Wat is de beste manier om seks speeltjes schoon te maken?

In principe moet je je seksspeeltjes na elk gebruik grondig schoonmaken. Warm water en wat milde zeep zijn een must. Bij elektronisch speelgoed moet je echter eerst controleren of het waterdicht is. Zo niet, dan moet je ze heel voorzichtig schoonmaken met een vochtig doekje. Daarna dien je het speelgoed ook te desinfecteren met een toy cleaner. Dit is effectief tegen bacteriën, schimmels en andere ziekteverwekkers. Na een korte inwerktijd kan je het speeltje vervolgens afnemen met een pluisvrije doek – klaar!

Waar kan ik speciale ontsmettingsmiddelen voor speelgoed kopen?

Desinfectiemiddelen kan je hier eenvoudig en handig online bij ons kopen. We hebben een grote selectie desinfecterende speelgoedreinigers die het product oppervlak voorzichtig reinigen en vrijmaken van bacteriën, ziektekiemen en virussen.

Kan ik niet gewoon een gewoon desinfectiemiddel gebruiken?

Nee, je mag nooit een conventioneel ontsmettingsmiddel gebruiken om jouw speelgoed schoon te maken. Het oppervlak van de meeste seks speeltjes is erg gevoelig. Gebruikelijke ontsmettingsmiddelen voor huishoudelijk gebruik kunnen het oppervlaktemateriaal van het speelgoed aantasten of zelfs volledig vernietigen. Dan is het speelgoed schoon en kiemvrij, maar niet meer bruikbaar. Gebruik daarom beter een speciale toy cleaner, deze kan je eenvoudig online bij ons bestellen.

Kunnen toy cleaners het speelgoed beschadigen?

Nee, de toy cleaners kunnen je seks speeltjes niet beschadigen. In tegenstelling tot huishoudelijke desinfectiemiddelen zijn de speciale reinigingsmiddelen voor speelgoed zacht voor het oppervlak. Dus als je je vibrator of dildo na gebruik wilt schoonmaken, gebruik dan een professionele toycleaner.

Zijn toy cleaners schadelijk voor de gezondheid?

Nee, speelgoedreinigers zijn volledig onschadelijk bij correct gebruik. Het reinigingsmiddel of desinfectiemiddel mag uiteraard niet rechtstreeks op de huid of slijmvliezen worden gesproeid. Het gebruik van een toy cleaner op je speelgoed is echter volkomen ongevaarlijk, zolang je het maar een korte tijd laat inwerken en het speeltje daarna afveegt met een pluisvrije doek.