Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Oogmasker

Door het gebruiken van een blinddoek of oogmasker zullen je andere zintuigen extra intens zijn. het krijgen van een zoen, streling of tik zal dan ook intenser aanvoelen. Door dat je, je afvraagt wat je partner met je gaat doen, loopt de spanning op.

Opzoek naar een oogmasker?

Maak er een mystieke avond van.

Een erotisch masker – is dat niet gek?

Iets dat de onervaren glimlach doet glimlachen, is een must-have in bondage-kringen. Erotische maskers zijn een klassieke SM-accessoire die niet alleen de verbeelding prikkelt tijdens intiem rollenspel thuis, maar ook vele bondageharten sneller laat kloppen bij relevante evenementen. Of het nu ondoorzichtig is om het onderdanige deel in spannende duisternis te omhullen of artistiek gevormd om de identiteit te verbergen. Een oogmasker heeft een mystieke charme.

Maskers kopen – een moeilijke keuze

Maskers voor het SM-gebied zijn net zo veelzijdig als hun dragers. Het leren masker is een klassieker die veel fans heeft in de bondage scene, niet alleen vanwege het stimulerende materiaal. Varianten met of zonder klinknagels en met verwijderbare ooglapjes maken het leren masker het “kleine zwarte jurkje” in de martelkamer. Maar een latex masker biedt ook fantasierijke mogelijkheden dankzij het glanzende oppervlak. Ondoorzichtig of met eye-cut – dat is geheel aan jouw voorkeuren.

Wat is er zo spannend aan een oogmasker?

Kies je voor de “ondoorzichtige” variant, dan berooft een erotisch masker de drager van zijn gezichtsvermogen. Gehuld in deze duisternis weet de partner niet wat hem overkomt. Was dat een verenkietel op je rug? Een zweep op de bodem? De hete adem van het dominante deel in de nek? En het is precies dit spel met verwachtingen en spanning dat het intieme gemaskerde bal zo stimulerend maakt. Een masker met oogopeningen zorgt voor de allure van het onbekende. Het gezicht ziet er vreemd en mystiek uit. Rollenspel krijgt nog meer erotiek.

Kan ik een masker met beperkingen gebruiken?

Een SM-masker in verband met boeien is een klassieke combinatie voor veel rollenspellen. Beroofd van zijn gezichtsvermogen, kan de vastgebonden man alleen maar raden of hij het volgende moment tedere strelingen of sissende slagen met de krop kan verwachten. De dominante partij kan zijn fantasie de vrije loop laten, terwijl de onderdanige partij vol verwachting zijn eigen mentale cinema speelt. Dus win-win voor beide!

Ik heb het liever zacht – wat nu?

Er zijn ook verleidelijke bondage accessoires voor de softies onder jullie. Stropdassen van zijde of satijn kunnen vaak ook als masker worden gebruikt. En je hebt snel en spontaan een satijnen lint bij de hand. Natuurlijk kunnen sjaals of zachte doeken ook als SM-maskers worden gebruikt. Zeker als je moet improviseren. Dit is ook geschikt voor liefhebbers van de zachte SM.