Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Maart SALE 💓 tot wel 75% korting   


filters

Trillende Buttplug kopen

Bereid je voor op heerlijke trillingen die net een beetje extra toevoegen aan je anale ervaringen. Bekijk ons grote aanbod Vibrerende buttplug van de beste merken zoals Satisfyer, Svakom en Lovense. Vandaag voor 23:00 besteld, morgen discreet in huis.

Wat zijn vibrerende buttplugs?

Vibrerende buttplugs zijn, zoals de naam al zegt, vibrerende buttplug  die kan vibreren. De vibrerende motor zorgt voor trillingen die je meestal zelf kunt instellen op de buttplugof via een afstandsbediening of via een app op je telefoon.

vibrerende buttplugs kunnen door zowel man als vrouw gebruikt worden. Ook voor beginners zijn ze een goede koop. meestal zien buttplugs met vibratie er hetzelfde uit als een normale buttplug. uiteraard hoef je de vibraties niet altijd te gebruiken. De buttplugs van het merk Lovense in verschillende maten zijn erg populair en hebben een goede ervaring achter gelaten bij veel klanten. Deze worden dan ook het meeste verkocht.

Welke vibrerende buttplug is voor mij geschikt?

De meeste vibrerende buttplugs lijken een beetje op de varianten zonder vibratie. Als algemene regel geldt dat een goede keuze altijd persoonlijk is. Luister niet te veel naar wat andere mensen zeggen. Jij bent natuurlijk zelf degene die het speeltje gaat gebruiken. Ieder heeft andere persoonlijke voorkeuren en de kans dat die precies hetzelfde zijn als die van jou, is klein.

Voor beginners zijn 3 eigenschappen belangrijk zodat je de juiste keuzen kan maken. Het aantal motoren, de afmeting en de mogelijkheden. In bijnal alle categorieën zie je dat materiaalkeuzes en afmetingen belangrijk zijn in het uitkiezen van een nieuwe toy.