Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

✨ GRATIS TOY bij alle Satisfyer Pro 2


filters

Masturbatie ei

Een masturbatie ei is volledig gemaakt van Hydro-Active TPE, wat betekent dat er geen glijmiddel nodig is. Je hoeft de binnenzijde alleen maar te bevochtigen met een scheutje water voor een nieuwe realistische sensatie. De masturbatie eitjes zijn gemaakt van zacht materiaal in verschillende variante .

Een masturbatie ei is een sekstoys voor mannen. Het zit dan ook in een ei vormige verpakking. In het eitje zit dan de masturbator sleeve die je om de eikel kan plaatsen.

Masturbatie ei gebruiken

Bij het gebruiken van het ei kan je het beste ook glijmiddel gebruiken. Gebruik in dit geval glijmiddel op waterbasis. Na dat je de glijmiddel hebt aangebracht kun je meteen beginnen. Je stimuleert de penis op de zelfde manier zoals je gewend bent met aftrekken alleen dan nu moet een hoesje er om heen. In elke eitje zit een andere structuur om elke ervaring met een eitje uniek te maken! De meeste eieren van merken zoals als Tenga en Satisfyer zijn maar 1 maal te gebruiken!

Solo play

Dit is een van de leukere speeltjes voor solo play! Super makkelijk in gebruik en geeft een heerlijk gevoel! Je kunt zo een eitje ook gemakkelijk ergens mee naar toe nemen omdat ze zo klein zijn.

Materiaal

De meeste sleeves zijn gemaakt van TPE dit is van medische kwaliteit en is lichaamsveilig en ongelooflijk zacht… jouw realistische ervaring wacht op je.

Masturbatie ei kopen bij Cupido

Bestel vandaag voor 23:00 jouw nieuwe sextoy dan heeft u hem morgen al discreet in huis!