Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €55,-
Discreet verpakt en bezorgd

Cupido

Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Januari SALE 💓 tot wel 75% korting   

Wereld orgasme dag

De 15 leukste orgasme Feitjes & weetjes

De leukste orgasme weetjes!

1.Waarom is het wereld orgasme dag?

Op 21-12-2022 is het weer orgasme dag. Met deze dag wilde de bedenkers laten weten aan de wereld dat je je soms even geen zorgen hoeft te maken. Dit is namelijk meestal wat een orgasme doet even ontspannen en nergens aandenken. ook word er veel aandacht gegeven aan de orgasmekloof ( dit gaat over de algemene ongelijkheid tussen hetero’s op het gebied van orgasmes). Er word ook op deze dag veel aandacht gegeven aan seksuele voorlichting.

2. Van een orgasme kan je hik verdwijnen.

Ja echt! Dus de volgende keer dat jij niet van je hik afkomt weet je wat je moet doen!

3. Vrouwelijke dieren genieten meer van hun orgasmes dan wij denken.

Sommige vrouwelijke dieren hebben dus ook een clitoris zoals de slang! Ook dieren kunnen dus blijkbaar genieten van seks.

4. Werken clitorale serums echt?

Steeds meer merken brengen de laatste tijd clitorale serums uit. Deze serums zorgen voor tintelingen of/en een gevoeliger gevoel aan de clitoris. Hun belofte: meer, langere en intensere orgasmes. Seksuoloog Sam Geuens legt uit hoe de vork in de steel zit. “Veel van die serums bevatten plantaardige extracten, van ginseng tot mierikswortel. We weten dat die producten prikkelend zijn voor de zenuwuiteinden en dus een fysiek effect zullen hebben. Anderzijds kan een clitoraal serum op zich een vrouw niet opwinden of doen klaarkomen. Net zoals Viagra een man geen erectie kan geven.” Het kan dus wel helpen stimuleren van de clitoris maar die stimulatie op de clitoris zal beter zorgen voor een Orgasme!

5. Een dikke buik kan zijn sperma beïnvloeden

Tijdens een orgasme word er gemiddeld zo een 3,4 milliliter sperma geproduceerd . Dit is nog minder dan een theelepeltje! Tenzij hij dus overgewicht heeft. Wanneer een man een BMI heeft van over de 30, is het waarschijnlijker dat hij maar 2 milliliter sperma produceert wanneer hij klaarkomt.

6. Leeftijd heeft invloed op een orgasme

Testosteron is een belangrijk hormoon om een orgasme te kunnen krijgen bij een man. Maar naar mate mannen ouder worden, neemt het actieve testosteron af en neemt oestrogeen toe. Rond de 30 jaar neemt de testosteronproductie van de man af met gemiddeld 1 tot 2% per jaar. Als mannen de 50 bereiken, gaat dit weer sneller. De spiermassa en spierkracht neemt af, door de verandering in hormonen. Zijn zin in seks neemt hierdoor helaas ook af.

7. Tepelorgasmes? 

Bij een klein aantal vrouwen is de gevoeligheid van de tepels zo hoog, dat ze door alleen de tepel te stimuleren een vaginaal orgasme kunnen krijgen! Leuk om eens te proberen! Sinds kort bestaan er nu ook vibrerende tepelklemmen wie weet lukt dit met het krijgen van een tepel orgsame!

8. Een orgasme is super gezond!

Je had het misschien zelf ook wel verwacht maar een orgasme is harstikke goed voor je lichaam en geest. Je beleeft niet alleen plezier aan een orgasme, maar het is ook nog eens gezond om klaar te komen. Diverse onderzoeken tonen aan dat orgasmes je gevoeligheid voor pijn verminderen en bovendien krampen en stress verlichten. Een orgasme helpt dus ook menstruatie pijn of migraine te verlichten.

9. Hoe ouder je word hoe beter het orgasme

Hoe ouder je wordt, hoe beter je je eigen lichaam kent. Dit betekent dat je zelfverzekerder wordt onder de lakens en dit leidt tot steeds betere orgasmes. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen van 40 de beste orgasmes hebben, dus bereid je maar alvast voor op de toekomst!

10. Orgasmes zijn leven verlengt 

Orgasmes zijn niet alleen goed voor de gezondheid, maar verlengen ook daadwerkelijk je leven. Volgens de British Medical Journal is er een sterke relatie tussen het hoeveelheid orgasmen en sterftecijfers. Heb je twee of meer orgasmes per week, dan kun je maar liefst acht jaar langer leven dan iemand die minder orgasmes heeft. Dit komt omdat tijdens het hebben van een orgasme je immuunsysteem een boost krijgt!

11. Vrijpartijen tussen 2 vrouwen hebben de meeste orgasmes.

Heteroseksuele vrouwen komen 61,6 procent van alle vrijpartijen klaar, voor Lesbische vrouwen zit dat percentage op 74,7 procent.

12. Na het sporten is het de perfecte tijd voor seks.

Niet alleen de bloedtoevoer naar je geslachtsorganen zijn hoger na het sporten. maar ook je testosteron heeft een boost gekregen van al dat zweten.

13. Lawaai maken vergroot je kans op het krijgen van een hoogtepunt.

Dit windt namelijk niet alleen je partner op maar ook word je er zelf geiler van en heb je dus meer kans op her krijgen van een hoogte punt tijdens de seks.

14. Een man die ejaculeert kan zijn sperma 2,4 meter ver ‘schieten’.

Wedstrijdje doen mannen?

15. Je hebt het meeste kans op een orgasme door in doggy te vrijen.

Op deze manier kun je zelf of je partner je clit stimuleren terwijl je tijdens de seks de G-spot meer stimuleert.