Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69,-
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel Waarborg

Shop SALE  🌷  | Ontdekken 📍Cupido Store Leiden

4 Tips voor het uitstellen mannelijk orgasme

Beste Seksspeeltjes voor het Uitstellen van het Mannelijk Orgasme

Bekijk onze 4 Tips voor het uitstellen mannelijk orgasme!

Voor mannen die op zoek zijn naar manieren om hun seksuele ervaring te verbeteren en het plezier te verlengen, kunnen seksspeeltjes een waardevolle aanvulling zijn. Een van de meest gewilde voordelen van seksspeeltjes is hun vermogen om het orgasme uit te stellen en de seksuele prestaties te verbeteren. Hier zijn enkele van de beste seksspeeltjes die kunnen helpen bij het uitstellen van het mannelijk orgasme:

1. Cockringen (met vibratie): Cockringen zijn een populaire keuze voor mannen die hun erectie willen versterken en langer willen genieten van seksuele activiteiten. Door de bloedstroom naar de penis te bevorderen, helpen ze niet alleen bij het behouden van een sterke erectie, maar kunnen ze ook het orgasme uitstellen. Je kan voor alleen het  uitstellen van het orgasme kiezen voor een normale cockringen zoals die van het merk velv”or Kies voor een penisring met vibratie voor extra stimulatie, zowel voor de drager als voor de partner. Wij raden de Fun factory NOS aan voor het dragen tijdens de seks.

2. Prostaatstimulators: Prostaatstimulators zijn ontworpen om de prostaat te stimuleren, wat kan leiden tot intense orgasmes en een verbeterde ejaculatie controle. Door de prostaat te masseren, kunnen deze speeltjes mannen helpen om hun orgasme te vertragen en intenser te maken. Ze kunnen solo worden gebruikt of tijdens partnerseks voor een extra stimulerende ervaring.

3. Masturbators met textuur: Masturbators met interne textuur zoals de masturbators van Fleshlight zijn ideaal voor mannen die op zoek zijn naar een realistische en stimulerende ervaring tijdens het masturberen. Door verschillende texturen en structuren te bieden, kunnen deze speeltjes de stimulatie verhogen. Door een masturbator te gebruiken kun je oefenen met het uitstellen van de erectie.

4. Delay sprays en gels: Delay sprays en gels bevatten ingrediënten zoals lidocaïne of benzocaïne die de gevoeligheid verminderen en het orgasme kunnen uitstellen. Deze producten worden rechtstreeks op de penis aangebracht en bieden een snelle en effectieve oplossing voor mannen die hun ejaculatie willen vertragen. Ze kunnen discreet worden gebruikt en zijn ideaal voor mannen die snel klaarkomen.